001 - Escaperoom aglemeen

Themamiddag 'Het Vindseleiland' in de Woudreus


Geplaatst op: 7 november 2012

Op woensdagmiddag 14-november is er in NMEcentrum de Woudreus een themamiddag "Het Vindseleiland". Hiervoor komt er een kunstenares, Trudy Beekman . Zij maakt met kinderen kunst van "vindsels".

Wie weet wat een vindsel is en wat je daarmee kan doen? Tijdens deze themamiddag gaat Trudy Beekman met de kinderen kijken naar het verschil tussen rapen en vinden en tussen afval en vindsels. We hebben het over afval van de natuur en afval van de mens, over wat er vergaat en wat niet. Je hoort overal over duurzaamheid; maar wat is dat eigenlijk? Hoe kunnen we afval duurzaam maken?

De kinderen gaan zelf rapen en vinden waarna ze de spullen verdelen in afval en vindsels. Van de vindsels die geschikt zijn en van vindsels uit Trudy's eigen verzameling gaan de kinderen een" Vindsel eiland" inrichten. Het eindresultaat zal een prachtige kunstwerk zijn dat thuis een speciaal plekje verdient. We maken ook een gezamenlijk kunstwerk dat na afloop een plek krijgt in de tentoonstelling "de Kunst van Afval"
Deze tentoonstelling is momenteel te bewonderen in het NME-Centrum.

Als je mee wilt doen aan de themamiddag ‘Het Vindseleiland' moet je je opgeven voor 13 november. Dit kan bij NME centrum de Woudreus. Telefoon: 0297-273692 of via de mail nmederondevenen@odru.nl.
Vanwege de themamiddag is er op woensdagmiddag 14 november geen inloop middag in het NME-Centrum. Op andere woensdagmiddagen is de Woudreus open tussen 13.30 uur en 16.30 uur om binnen te lopen en leuke dingen te doen.

Waar: NME-Centrum de Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a, Wilnis
Wanneer: Woensdagmiddag 14 november van 13.30 - 15.30 uur
Wie: voor kinderen van 6-11 jaar
Kosten: 2 euro

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Themamiddag 'Het Vindseleiland' in de Woudreus

Op woensdagmiddag 14-november is er in NMEcentrum de Woudreus een themamiddag "Het Vindseleiland". Hiervoor komt er een kunstenares, Trudy Beekman . Zij maakt met kinderen kunst van "vindsels". Wie weet wat een vindsel is en wat je daarmee kan doen? Tijdens deze themamiddag gaat Trudy Beekman met de kinderen kijken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: