02 - Senior  sportief actief 2e week

Locatie de Fabriek wordt Het Lokaal


Geplaatst op: 6 november 2012

"Het Lokaal "opent in December en start met een eerste evenement, een mooie samenwerking, met de ZZp vereniging voor een KERSTINN op de eerste kerstdag.

Hier vieren wij kerst, zoals kerst bedoeld is. Binnenkort vindt u hier meer informatie over in de regionale bladen. Het Lokaal wat een ieder in beweging brengt....

Sponsors zoals; Johnson Wax , Van Schie groep, Rabobank fonds hebben de start van 2BE mogelijk gemaakt. Er word hard gewerkt in "HET LOKAAL" door verschillende plaatselijke bouwbedrijven.
Al deze bedrijven zetten zich samen maatschappelijk in om het pand af te leveren zodat stichting 2BE de start kan maken. Aannemingsbedrijf H.M. van Scheppingen, welke dagelijks de leiding neemt, schilderbedrijf Van Zuylen, Hans Smit verzorgt de electriciteit,, HGT gaat de gevel reinigen en impregneren, zodat we de eerste tien jaar weer uit de onderhouds zorgen zijn. Van de Laan heeft de bouwaanvraag geregeld en met PK Sport hebben we de afspraak met de groep jongeren te mogen sporten in het nieuwe jaar. Schilderbedrijf van Asselen komt behangen, Bos sloopwerken heeft de luifel gesloopt. Kortom, iedereen is in beweging!

Het doel van stichting 2BE is een MBO leer‐ en werkproject voor jongeren.
Door de kleinschaligheid, is er plaats voor extra steun en begeleiding.
Maar 2BE is meer dan een MBO. we willen dat het een
ontmoetingsplaats wordt voor jong en oud, een laagdrempelig eet en drink Lokaal. Het pand wordt een multifunctionele ruimte, waar zowel stichtingen als particulieren van de ruimte gebruik kunnen maken. Informeer naar onze tarieven info marjaraats@planet.nl of 06‐51400087

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Locatie de Fabriek wordt Het Lokaal

"Het Lokaal "opent in December en start met een eerste evenement, een mooie samenwerking, met de ZZp vereniging voor een KERSTINN op de eerste kerstdag.Hier vieren wij kerst, zoals kerst bedoeld is. Binnenkort vindt u hier meer informatie over in de regionale bladen. Het Lokaal wat een ieder in beweging brengt....Sponsors … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: