02 - Senior  sportief actief 2e week

Ondernemersavond Uitreiking Onderneming van het Jaar in Crown Business Studios


Geplaatst op: 6 november 2012

Aanstaande vrijdagavond zal tijdens een feestelijke Ondernemersavond bekend worden wie Onderneming en Starter van het Jaar Aalsmeer 2012 zal worden. Tijdens deze avond vol met muziek en show zullen er drie prijzen uitgereikt worden, namelijk Onderneming van het Jaar MKB groot, Onderneming van het Jaar MKB klein met minder dan 20 werknemers en de Starter van het Jaar. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: ‘De spanning stijgt. We krijgen allemaal vragen van deelnemende bedrijven of zij in de prijzen zijn gevallen. Maar we houden de spanning erin. Op de avond zelf zal het pas bekend worden gemaakt. Er zitten weer hele mooie bedrijven en dus goede kandidaten voor de overwinning bij. We hebben net als vorig jaar heel veel aanmeldingen voor deze netwerkavond voor ondernemers. Heel ondernemend Aalsmeer wil hierbij aanwezig zijn. Dit jaar zal het feest gehouden worden in een speciaal ingerichte studio van Crown Business Studios.'

Na het succes van vorig jaar wil het College van B&W van de Gemeente Aalsmeer samen met de initiatiefnemers van dit evenement, Rabobank Regio Schiphol en Flynth adviseurs en accountants, opnieuw hun waardering laten blijken aan de Aalsmeerse ondernemers. De winnaar van de Onderneming van het jaar 2011, de Dutch Flower Group, was in 2011 zelfs winnaar van de Verkiezing Beste Onderneming van Noord-Holland.

Programma van de avond
Tussen 19.30 en 20.00 uur is de ontvangst in een feestelijke ambiance. Tussen 20.00 en 22.00 uur vindt de bekendmaking plaats van de winnaars in drie categorieën afgewisseld met wervelend entertainment. Tussen 22.00 en 00:00 uur is de feestelijke afsluiting van de avond met muziek, gelegenheid tot napraten en netwerken. De presentatie van het feestelijke hoofdprogramma is ook dit jaar weer in handen van Ron Leegwater. Hij kijkt uit naar een verrassende en leuke avond. Ron is samen met Cor Zomer en Tim Bakker van gemeente Aalsmeer en Esther Schouten van Flynth adviseurs en accountants het organiserende team van deze avond.

Aanmelden voor de feestelijke prijsuitreiking kan via www.ovhj-aalsmeer.nl
Echter, er zijn een beperkt aantal plaatsen. Indien aanmelden via bovenstaande site niet meer mogelijk is dan is er helaas geen plaats meer beschikbaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ondernemersavond Uitreiking Onderneming van het Jaar in Crown Business Studios

Aanstaande vrijdagavond zal tijdens een feestelijke Ondernemersavond bekend worden wie Onderneming en Starter van het Jaar Aalsmeer 2012 zal worden. Tijdens deze avond vol met muziek en show zullen er drie prijzen uitgereikt worden, namelijk Onderneming van het Jaar MKB groot, Onderneming van het Jaar MKB klein met minder dan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: