001 - Escaperoom aglemeen

Shantykoor zoekt muzikant(en)


Geplaatst op: 6 november 2012

Het inmiddels in de Ronde Venen, en (ver)daarbuiten, bekende shantykoor de Turfschippers bestaat dit jaar alweer vier jaar. Het Vinkeveense koor begon in 2008 met zo,n 10 zangers, één accordeon en een grote trom aan een onbekende reis. Dat de tocht gepaard zou gaan met veel oponthoud in diverse havenplaatsen, dat hadden de stuurlui zeker niet verwacht.
Het koor is inmiddels uitgegroeid naar 35 zangers en muzikanten uit de gehele Ronde Venen die zo,n 25 keer per jaar een optreden verzorgen zowel rondom de plassen maar ook steeds meer in verre havens.

Volgend jaar vieren de Turfschippers hun 5 jarig bestaan. Dat zal aan de wal niet ongemerkt voorbijgaan. Om het koor nog meer diepgang te geven is er nog ruimte voor een (enkele) zeewaardige muzikant(en). De voorkeur gaat uit naar een accordeonist en/of een keyboard bespeler. De muzikale zeewaardige man of vrouw moet over enige ervaring beschikken. Voel je zich aangetrokken tot het internationale zeemans repertoire. Wil je een keer kennis komen maken. Aanmelden kan bij een bestuurslid. Zie www.deturfschippers.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Shantykoor zoekt muzikant(en)

Het inmiddels in de Ronde Venen, en (ver)daarbuiten, bekende shantykoor de Turfschippers bestaat dit jaar alweer vier jaar. Het Vinkeveense koor begon in 2008 met zo,n 10 zangers, één accordeon en een grote trom aan een onbekende reis. Dat de tocht gepaard zou gaan met veel oponthoud in diverse havenplaatsen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: