HVR Bouw prachtige winnaar Zilveren Turf Businessloop

Geplaatst op: 6 november 2012

Afgelopen zondag 4 november vond in Mijdrecht de 22e Zilveren Turfloop plaats met de start en finish bij Sporthal De Phoenix. Dit jaar behoort de loop voor de 2e keer bij het Zorg & Zekerheid Circuit. Vast onderdeel van deze loop blijft de Businessloop voor bedrijven en instellingen over 5 én 10 km. Dit jaar stonden er maar liefst 17 teams voor de 10 kilometer en 7 teams voor de 5 kilometer aan de start.

Nadat de tijden van de eerste vier finishers van elk team bij elkaar waren geteld konden de winnende teams bekend worden gemaakt. Winnaar van de Zilveren Turfloop 10 km Businessloop 2012 is voor de 2e achtereenvolgende keer HVR Bouw uit Mijdrecht geworden. Zij nemen de wisselbeker wederom mee naar huis. Bij winst volgend jaar mogen zij de beker definitief houden. Op de tweede plaats eindigde PK sport en Ons Tweede Thuis 1 werd derde.
Winnaar van de 5 km Businessloop 2012 is nieuwkomer Multifill geworden. Zij mogen de wisselbeker dit jaar in de prijzenkast tentoonstellen. Op de tweede plaats eindigde Ons Tweede Thuis 4 en Ons Tweede Thuis 6 werd derde.

De organisatie feliciteert alle lopers met het behaalde resultaat. Er is vernomen dat alle teams weer in training gaan voor de 23e editie van de Zilveren Turf Businessloop op de eerste zondag in november in 2013!

Afgelopen zondag 4 november vond in Mijdrecht de 22e Zilveren Turfloop plaats met de start en finish bij Sporthal De Phoenix. Dit jaar behoort de loop voor de 2e keer bij het Zorg & Zekerheid Circuit. Vast onderdeel van deze loop blijft de Businessloop voor bedrijven en instellingen over 5 … Lees meer »