02 - Senior  sportief actief 2e week

Beatrixtheater groot succes


Geplaatst op: 6 november 2012

Donderdagmiddag 1 november was het eindelijk zover het Beatrixtheater op de Pr. Beatrixschool in Wilnis ging open voor publiek. Ouders waren uitgenodigd om te komen kijken. Op het programma stond een optreden van de onderbouw. Al weken was er druk geoefend in de verschillende groepen.

De draken van groep 1 openden de voorstelling met een lied over de draak van Drakenstein. Groep 1 en 2 zongen samen een lied over ridder Martijn en ridder Koen. Een leuk optreden met ridders, prinsessen, paarden en een koning. Daarna was groep 3 aan de beurt met een lied over een brievenbus die geen zin meer in had in al die brieven. Groep 4 zong en lied over herfstblaadjes waarbij werd gedanst en muziek gemaakt. Als toegift was er nog een swingend nummer en dat was zo leuk dat het 2 keer werd gezongen en de 2e keer mocht het publiek ook meezingen, dansen en luchtgitaar spelen.

De artiesten en het enthousiaste publiek hopen dat het Beatrixtheater snel nog een keer haar deuren opent.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beatrixtheater groot succes

Donderdagmiddag 1 november was het eindelijk zover het Beatrixtheater op de Pr. Beatrixschool in Wilnis ging open voor publiek. Ouders waren uitgenodigd om te komen kijken. Op het programma stond een optreden van de onderbouw. Al weken was er druk geoefend in de verschillende groepen. De draken van groep 1 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: