Kevin Regelink eindigt in de top tien


Geplaatst op: 5 november 2012

Afgelopen zaterdag was alweer de vierde KPN cup marathon schaatswedstrijd in Den Haag. De resultaten van het team Payroll Group waar Kevin Regelink deel van uitmaakt waren tot nu toe iets tegenvallend. Er was vorige week al een beetje verbetering in de einduitslag daardoor was de opdracht zaterdag met vier man te finishen en daar mogelijk in de punten te rijden. Tijdens de wedstrijd was het team heel attent, er zat vaak wel een rijder mee met een ontsnapping. Uiteindelijk draaide het uit op een massasprint. Kevin liet onderweg steeds een beetje doorschemeren dat de benen niet goed waren. Het team van BAM had door langebaan verplichtingen twee toppers, Jorrit Bergsma en Bob de Vries, aan de kant gehouden daardoor werd het een andere finale dan de vorige wedstrijden.

Vlak voor de finale was er een groepje weggesprongen daardoor ging het tempo in de laatste tien ronden flink omhoog. Voor Kevin en zijn team een kwestie van aanklampen. Achterin het peloton vielen steeds meer slachtoffers maar Kevin en zijn ploeggenoot, Joost Vink, konden goed volgen. In de laatste ronde werd de groep uitlopers ingehaald alleen Jouke Hoogeveen beleef vooruit en dacht dat hij ook gewonnen had maar Arjan Stroetinga drukte zijn schaats net iets eerder over de finish. Achter dit geweld werd Joost Vink negende en Kevin Regelink tiende. Een heel goed resultaat. De rest van het team Payroll Group finishte ook. Het team werd tweede in de daguitslag van het ploegenklassement. Kevin staat nu 27ste in het tussenklassement. Volgende week is de vijfde cup wedstrijd in Heerenveen tijdens de NK afstanden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kevin Regelink eindigt in de top tien

Afgelopen zaterdag was alweer de vierde KPN cup marathon schaatswedstrijd in Den Haag. De resultaten van het team Payroll Group waar Kevin Regelink deel van uitmaakt waren tot nu toe iets tegenvallend. Er was vorige week al een beetje verbetering in de einduitslag daardoor was de opdracht zaterdag met vier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: