Hertha E3 wint thuis met 2-0 van Wasmeer E6

Geplaatst op: 5 november 2012

Vinkeveen: hertha E3speelde vandaag thuis tegen wasmeer E6.Na twee nederlagen op rij eindelijk weer winst voor de mannen van trainer / coach marcel roeleveld. Hertha begon goed aan deze zeer belangrijke 6 punten wedstrijd. Want in de 2e min na een goede aanval op links gaf Mika de bal op mark maar zijn schot ging maar net naast. Niet veel later na en (ala barcalona) Aanval over heel veel schijven kwam de bal weer voor de voeten van mark maar ook nu ging de bal er niet in. Hertha bleef de betere ploeg maar ze moesten wel op passen op de counter van wasmeer want in de 8e min kregen ze een grote kans maar gelukkig voor iedereen die als toeschouwer aanwezig was ging de bal net over. Nog geen 2e min later weer een kans voor wasmeer maar nu pakte cooper de bal uitstekend. Nu was het zijn voor onze mannen om het tempo nog meer om hoog te gooien en zo kwam hertha E3 in de 15e min terecht op 1- 0 na een mooie passé van bjorn op mark en hij bracht dan ook de stand op 1 - 0. Niet veel later weer een grote kans uit een corner kwam de bal voor de voeten van mika maar zijn schot ging net naast. Hertha bleef nu ook goed voetballen wand de ene aanval na de andere aanval volgde en zo kreeg bjorn zo 1e min voor rust een prima kans om de stand na 2 - 0 te brengen maar zijn schot spatte uiteen van de paal. En zo gingen de mannen rusten maar met 1 - 0.

Zelfde spelbeeld
In de tweede helft was het zelfde spelbeeld een veel beter hertha maar ook nu kreeg hertha velen kansen. Want na 4e min was de eerste kans na weer een goede aanval schot Jacob de bal net over. Nog geen 2e min later weer een kans maar ook deze kans van Lucas ging er niet in. En zo bleef het spanend want een tegen stoot van wasmeer kan zo maar de 1 - 1 vallen maar de verdediging stond weer goed vandaag onder aanvoering van indi en het prima keepers werk van Enzo die na rust er in kwam. Met nog zo 10e min te spelen bleef hertha het doel op zoeken om zo de 2 - 0 te maken maar kansen van tibor pal en mark en bjorn net naast bleef het maar 1 - 0. Maar in de 47e min eindelijk de bevrijde treffer na goed door zetten van cooper bracht hij de stand na een verdiende 2 - 0 voorsprong. En zo daarmee de wedstrijd op slot te gooien. En zo speelde hertha E3 de wedstrijd ook uit daar kan (ajax nog van leren) en zo kan na het laste fluit signaal van de prima scheidsrechter een klein feestje gevierd worden met de vele toeschouwers die op deze ochtend waren af gekomen. En zo op na volgende week waar we dan tegen altius moeten maar eerst van de week weer trainen.

Vinkeveen: hertha E3speelde vandaag thuis tegen wasmeer E6.Na twee nederlagen op rij eindelijk weer winst voor de mannen van trainer / coach marcel roeleveld. Hertha begon goed aan deze zeer belangrijke 6 punten wedstrijd. Want in de 2e min na een goede aanval op links gaf Mika de bal op … Lees meer »