001 - Homan Zonnepanelen

KIJK-week bij jeugd dans- en gymlessen van KDO-DAG


Geplaatst op: 5 november 2012

Regelmatig krijgt het bestuur van KDO Dance Aerobics Gymnastiek de vraag of men een keertje mag komen kijken tijdens de les. In de week van 12 november t/m 16 november a.s. organiseren de leidsters Marianne, Samantha en Milou daarom voor hun groepen een KIJK-week.
Ouders, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes ,zusjes en andere belangstellende kunnen kennismaken met de lessen. Iedereen mag kijken, maar het is natuurlijk nog leuker als je meedoet met de les.

Op maandagmiddag wordt er geturnd in de sporthal en op dinsdag- en vrijdagmiddag is er dansen in de gymzaal bij KDO. Kijk voor het lesrooster even op www.kdo.nl of bel naar Corina Smit 0297-540032. Aanmelden is niet nodig. Allen belangstellenden zijn welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KIJK-week bij jeugd dans- en gymlessen van KDO-DAG

Regelmatig krijgt het bestuur van KDO Dance Aerobics Gymnastiek de vraag of men een keertje mag komen kijken tijdens de les. In de week van 12 november t/m 16 november a.s. organiseren de leidsters Marianne, Samantha en Milou daarom voor hun groepen een KIJK-week.Ouders, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes ,zusjes en andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: