BlomBlom Mijdrecht

Ruim aanbod cursussen bij De Paraplu in Wilnis


Geplaatst op: 2 november 2012

De Stichting 'Paraplu' biedt de komende weken weer een scala van nieuwe, interessante, leerzame en creatieve cursussen. De lessen vinden plaats in het eigen gebouw aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis, in een gezellige en ontspannen sfeer. De vrijwillige gastgevers zorgen voor een goede opvang en een perfecte verzorging van alle deelnemers.

Digitaal Fotoboek maken
Bijna iedereen heeft een digitale camera en een computer en het maken van digitale foto's is heel erg eenvoudig, populair en ook bijzonder leuk. Met deze combinatie bestaan er erg veel prachtige en practische mogelijkheden.
" Belangrijke momenten zijn een fotoboek waard! Maak een schitterend fotoboek van uw vakantie, de geboorte van uw kleinkind of van uw familie. Laat deze herinneringen niet op uw computer staan! In deze korte workshop leert u hoe u een digitaal fotoboek kunt aanmaken, invullen, bewerken en bestellen. Herbeleef uw mooiste momenten met een zelfgemaakt fotoboek. Want het mooiste fotoboek maakt u makkelijk zelf!
Aan het woord is Ans van Ieperenburg, zelf semie-professioneel fotografe en digitaal kunstenares. "Het toevoegen van effecten op de foto's in het boek, (bv. zwart-wit, sepia), het draaien van foto's en het plaatsen van teksten en dergelijke, geeft een prachtig resultaat en is eenvoudig toe te passen", laat Ans nog weten. Zij is docente van een curus waarin gedurende 2 dagdelen wordt geleerd om zelf een prachtig digitaal fotoboek samen te stellen van de zelf gemaakte foto's.
Voor deze workshop is basiskennis van de computer en het internet vereist.
Meegebracht moet worden een USB-stick, liefst van 2GB met uw eigen foto's. Aan het eind van de les wordt het gemaakte fotoboek op de USB-Stick geplaatst en kan men thuis verder gaan met het fotoboek.
De cursus vindt plaats op de dinsdagen 14 en 21 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn € 20,00.
Workshop:

Make- up voor de rijpere-oudere huid
Deze workshop is bedoeld voor vrouwen met een rijpere-oudere huid. Er worden 3 punten behandeld:
1. Gezichtsverzorging,
2. Productinformatie,
3. Make-up.
"Bij punt 1, vertellen we de deelnemers wat zij het beste kunnen doen om de huid gezond te houden. Bij punt 2 wordt informatie gegeven over de gezichtsproducten. Bij punt 3, wordt verteld wat voor soorten make-up er bestaan, welke kleuren het beste passen en wat waarvoor dient. De make up wordt voorgedaan en daarna gaan deelnemers zelf aan de slag. Door het zelf te doen weet men direct wat het is en hoe het werkt", zegt docente mevrouw Laura de Jong.
De cursuskosten zijn € 12,00 en de materiaalkosten bedragen € 14,00, inclusief een cadeautje!
De workshop vindt plaats op dinsdag 20 november a.s. van 13.30 tot 16.30 uur

Verdiepingscursus Reiki 1
Deze cursus is voor mensen die een Reiki 1 cursus hebben gedaan en dus bekend zijn met Reiki en de behoefte voelen om hier in een groep wat intensiever mee bezig te zijn en behandelingen onderling uit te wisselen.
De cursus wordt geleid door twee zeer ervaren Reiki-masters, te weten docente M. Castrikum en mede-docent is A. Borsboom. De cursusbijdrage is inclusief 4 kopjes thee of koffie of glas water per dagdeel en bedraagt € 55,00.
De cursus wordt gehouden op 4 zondagochtenden van 10.30-12.30 uur, vanaf 25 november a.s.

Lezing Communicatie
"De lezing is bedoeld voor diegenen die meer inzicht willen verkrijgen in de achtergronden van communicatie. Aan de orde komen onderwerpen als: het belang van goede argumentatie, mind mappen om je kennis te activeren, kritisch denken voor de juiste structuur en tekst verfraaiing om je presentatie beter te presenteren.
Communicatievaardigheden zijn onmisbaar en komen elke dag van pas bij iedere gelegenheid waarin je in gesprek of contact bent met andere mensen, zowel persoonlijk als zakelijk en ook tijdens een voordracht of presentatie", zegt docent M. van der Voort, die deze lezing verzorgt op maandag 26 november 2012, van 19:30 - 21:30 uur
De cursusprijs van € 10,00 is inclusief materiaalkosten.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl , of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruim aanbod cursussen bij De Paraplu in Wilnis

De Stichting 'Paraplu' biedt de komende weken weer een scala van nieuwe, interessante, leerzame en creatieve cursussen. De lessen vinden plaats in het eigen gebouw aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis, in een gezellige en ontspannen sfeer. De vrijwillige gastgevers zorgen voor een goede opvang en een perfecte verzorging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: