001 - Escaperoom aglemeen

Leerlingen Vlinderbos Wilnis verzorgen spetterende muziekavond


Geplaatst op: 2 november 2012

Vorige week donderdag is er op Jenaplanbasisschool Vlinderbos de jaarlijkse muziekavond gehouden. Alle ouders, opa's, oma's , broertjes en zusjes en andere belangstellenden waren uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Zij waren dan ook in grote getale gekomen. De leerlingen zijn weken bezig geweest met het oefenen van dansacts, liedjes en muzikale voordrachten. Vooral bij de jongste kinderen steeg de spanning bij het naderende optreden, want het is wel heel bijzonder als je 's avonds naar school gaat en dan ook nog eens een optreden mag verzorgen.
Tussen de lessen door mocht er af en toe tijd vrij gemaakt worden om te oefenen en na schooltijd werd er intensief gerepeteerd in de verschillende huiskamers, want iedereen wilde zo goed mogelijk voor de dag komen.
Dit resulteerde in een prachtige avond vol verrassingen, muzikaliteit en plezier.
Het programma voor de pauze werd ingevuld door de jongste kinderen van de school. Vijf prachtige kleuters in Spaanse jurken beten het spits af met hun vertolking van ‘Hallo Wereld'. De muziekavond was nu echt begonnen. Er volgden verschillende prachtige acts. Van breakdance, tot ‘live' gitaar en pianospel van de broers Raoul, Camiel en Jules. Rosa, Isa en Gwenn durfden het aan om live te zingen en 4 enthousiaste meiden uit de Tovertuin lieten een fantastische K3 show zien. Leuk en energiek waren ook de acts van de andere meiden en jongens uit groep 3-4. Eén van de hoogtepunten van de avond was de 6 jarige Lieze. Zij danste gekleed in een witte tutu een ontroerend stukje klassiek ballet. Als prachtige zwaan wist ze het publiek muisstil te krijgen.

Na de pauze was het de tijd voor de bovenbouw. De lichten werden gedimd en Matts trakteerde iedereen op een te gekke DJ show. Er volgden verschillende dansacts met allemaal veel oog voor de styling. Er werd prachtig live gezongen door Chelsea, echt een kippenvelmoment. Beer liet horen wat hij kon op de piano en ook bij de bovenbouw kon een stukje breakdance niet ontbreken.
Eén van de hoogtepunten na de pauze was de act van Bob en Sander. Ze hadden zich omgetoverd tot 2 robots en lieten een prachtig staaltje dans en acteren zien. De avond werd spetterend afgesloten door een mix van kinderen uit verschillende klassen, wat goed aansluit bij de Jenaplangedachte.
Vlinderbos kan terugkijken op een fantastische muziekavond waar 95 van de 224 leerlingen vrijwillig aan hebben meegedaan! Allemaal bedankt voor deze geweldige belevenis. Graag tot volgend jaar!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerlingen Vlinderbos Wilnis verzorgen spetterende muziekavond

Vorige week donderdag is er op Jenaplanbasisschool Vlinderbos de jaarlijkse muziekavond gehouden. Alle ouders, opa's, oma's , broertjes en zusjes en andere belangstellenden waren uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Zij waren dan ook in grote getale gekomen. De leerlingen zijn weken bezig geweest met het oefenen van dansacts, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: