0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

De nieuwe Honda CR-V bij Automotive-centre Van Nieuwkerk


Geplaatst op: 30 oktober 2012

De nieuwe CR-V, Honda's vierde generatie SUV, staat vanaf a.s. zaterdag 3 november in de showroom bij Automotive-centre Van Nieuwkerk. De voor de Europese markt ontworpen CR-V is praktisch, ruim en sportief en biedt voor het eerst een keuze in twee- en vierwielaandrijving.

De CR-V is leverbaar vanaf 29.990 euro en deze uitvoering is zeer compleet met onder andere cruise control, 17" lichtmetalen velgen en de "One- Motion" neerklapbare achterbank. Door het overhalen van een hendel wordt de achterbank automatisch neergeklapt en ontstaat een vlakke laadvloer. De bagageruimte van 1.669 liter die dan ontstaat, behoort tot de grootste in zijn klasse.

Het nieuwe Real Time All Wheel Drive systeem is optioneel op de benzine-uitvoering en standaard op de diesel-uitvoering. Door dit systeem rijdt men optimaal met voorwielaandrijving. Maar als de omstandigheden het vereisen, bijvoorbeeld bij gladde natte wegen, schakelt de CR-V razendsnel elektronisch de vierwielaandrijving in. Deze uitvoering is leverbaar vanaf 37.490 euro.

Het trekgewicht van de nieuwe CR-V is flink. Voor de benzine versies geldt een trekgewicht van 1.700 kilo en voor de diesel is dit 2.000 kilo. Alle CR-V's zijn standaard uitgerust met het aanhanger anti-schaar systeem (TSA - Trailer Stability Assist). Door dit unieke veiligheidssysteem en het hoge trekgewicht is de CR-V een ideale auto om caravans en aanhangers mee te trekken.

De vorige generatie CR-V was een topper in klanttevredenheid en won verschillende keren de Autoweek Tevredenheids Trofee. Honda verwacht dat ook de nieuwe generatie CR-V weer hoge ogen gaat gooien ten aanzien van klanttevredenheid. Zeker gezien de positieve reacties die de auto tot nu toe heeft ontvangen.

Sinds de introductie van de eerste Honda CR-V op de Tokyo Motor Show in 1995 zijn er wereldwijd ruim 5 miljoen exemplaren van verkocht.

De nieuwe CR-V staat vanaf 3 november in de showroom bij uw Honda dealer Automotive-centre Van Nieuwkerk te Amsterdam, Hilversum, Mijdrecht en Alphen a/d Rijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De nieuwe Honda CR-V bij Automotive-centre Van Nieuwkerk

De nieuwe CR-V, Honda's vierde generatie SUV, staat vanaf a.s. zaterdag 3 november in de showroom bij Automotive-centre Van Nieuwkerk. De voor de Europese markt ontworpen CR-V is praktisch, ruim en sportief en biedt voor het eerst een keuze in twee- en vierwielaandrijving. De CR-V is leverbaar vanaf 29.990 euro … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: