02 - Senior  sportief actief 2e week

Prijsuitreiking bij dierenarts Annemieke Calis


Geplaatst op: 30 oktober 2012

De open dag voor dierenartsen op zaterdag 6 oktober was een groot succes. Veel mensen hebben een bezoek gebracht aan de dierenartsen om te zien wat er allemaal gebeurd in een dierenartspraktijk. Het was een unieke kans om verder te kunnen kijken dan alleen de wachtkamer en de spreekruimte, en van alles te kunnen vragen over wat zich achter de schermen af speelt.

Dierenarts Annemieke Calis op het Amstelplein deed ook mee aan de open dag. Er was onder andere een rondleiding, er zijn veel knuffels beter gemaakt en een kleurplatenwedstrijd. De uitslag van de kleurwedstrijd zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Daarnaast konden de vele bezoekers mee doen aan een prijsvraag. Ze moesten daarvoor raden welke honden- en kattennaam het meest in de praktijk voorkomen. De top 3 van hondennamen in de praktijk van Annemieke Calis is Max, Sam en Bo en de top 3 van namen voor katten is Tommy, Mickey en Tijger.

Samira Fiesler zat het dichtst bij met haar namen en won drie maanden gratis Hill's voer voor haar kat Steve. De tweede plaats ter waarde van 2 maanden gratis voer ging naar Rose-Marie Lucas met haar hond Luca. Maaike Hellinga ging er met de derde prijs vandoor. Een maand gratis voeding voor haar kitten.

Heeft u de open dag voor dierenartsen gemist? De landelijke open dag dierenartsen is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt gehouden op de eerste zaterdag na dierendag (4 oktober). U kunt dus volgend jaar weer bij de dierenarts een kijkje nemen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijsuitreiking bij dierenarts Annemieke Calis

De open dag voor dierenartsen op zaterdag 6 oktober was een groot succes. Veel mensen hebben een bezoek gebracht aan de dierenartsen om te zien wat er allemaal gebeurd in een dierenartspraktijk. Het was een unieke kans om verder te kunnen kijken dan alleen de wachtkamer en de spreekruimte, en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: