001 - Homan Zonnepanelen

Jongerenwerk zet een week lang ontmoeten centraal


Geplaatst op: 29 oktober 2012

Na een succesvolle oktobermaand start het jongerenwerk van Stichting De Baat deze maand met de Week van het Ontmoeten (1-10 november).

Het jongerenwerk laat de jongeren binnen De Ronde Venen via veenig.nl, Twitter en Facebook nadenken over dit mooie werkwoord. Ontmoeten; opzettelijk samenkomen. Deze vorm van ontmoeten vinden wij zo belangrijk, dat het recht hierop zelfs is opgenomen in onze grondwet (artikelen 8 en 9). Maar hoe vaak wordt hiervan écht gebruik van gemaakt?

Eigenlijk ontmoeten we de hele dag wel mensen. Thuis, op het schoolplein, op straat, bij de supermarkt. De hele dag heb je wel contact met iemand, maar ontmoet je ze dan ook echt? Het kan zelfs zo zijn dat je bepaalde personen vaak ziet, maar eigenlijk maar weinig weet van die persoon en nooit écht ontmoet hebt.

En dat is jammer, want ontmoetingen kunnen je inspireren. Als je openstaat om een ander te ontmoeten ontdek je de leukste dingen, het kan je geweldige ideeën opleveren en/of misschien helpt een ontmoeting je wel met iets verder.

Deze week daagt het jongerenwerk van Stichting De Baat jongeren uit om eens tijd te nemen voor échte ontmoetingen en in die ontmoeting te ontdekken wat de ander bezighoudt, wat zijn passie of grootste wens is, etc.

Het jongerenwerk van Stichting De Baat ontmoet jou graag op zaterdag 3 november in het centrum van Mijdrecht met de "handshake" game. Kan jij de meeste handen schudden door je voor te stellen in 5 minuten? Wie weet ontmoet je wel iemand waarvan jij dacht dat het niks was, maar blijkt het tegendeel waar. Van 12:00 tot 15:00 uur kan jij meedoen en misschien win jij de "handshake"game wel. Meer info: www.veenig.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongerenwerk zet een week lang ontmoeten centraal

Na een succesvolle oktobermaand start het jongerenwerk van Stichting De Baat deze maand met de Week van het Ontmoeten (1-10 november). Het jongerenwerk laat de jongeren binnen De Ronde Venen via veenig.nl, Twitter en Facebook nadenken over dit mooie werkwoord. Ontmoeten; opzettelijk samenkomen. Deze vorm van ontmoeten vinden wij zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: