001 - Homan Zonnepanelen

Kwinkslag M1 loopt uit op concurrentie


Geplaatst op: 29 oktober 2012

In de vroege ochtend van zondag 28 Oktober is het na 3 weken weer tijd voor de mannen om de volgende competitie ronde te spelen. Op het programma staat Doorn M3, het team dat bij aanvang van de wedstrijd de 3e plaats in handen heeft, neemt het op tegen de tot dusver ongeslagen koplopers uit Vinkeveen. Wederom is invaller Marco van Putten aangesloten om ditmaal de leeg gevallen plek van Bjorn Hottinga op te vullen. In de veranderde opstelling word er begonnen met het spelen van de dubbels, in de combinatie van Jasper van Peursem, Leon Bunschoten en Tristan Frese met Marco van Putten. Waar de laatste twee met redelijk gemak het eerste punt binnen halen hebben Jasper en Leon het een stukje moeilijker en geeft een verlenging dan toch een beslissing in het voordeel van de Vinkeveners.

Met de eerste punten op zak moeten de enkel partijen die volgen de helft van alle punten gaan verdelen. Hiervan is uiteindelijk het merendeel voor Kwinkslag M1 waar Jasper, Leon en Marco met ogenschijnlijk gemak de punten binnenhalen moet Tristan tot het uiterste gaan in de derde set, maar ondanks de inzet gaat hier het eerste punten naar de thuisploeg. Dan wordt de ochtend afgesloten met twee dubbelspelen in de combinatie Jasper, Marco en Tristan, Leon. Een makkelijk punt wordt verdiend door de eerste heren, waar de laatst genoemde in twee sets met het kleinste verschil van twee punten in de verlenging helaas geen punt veroveren. Dit bepaald de eindstand op een 2-6 overwinning voor Kwinkslag. De ploeg ligt nog op goede koers richting het kampioenschap en is tot dusver nog ongeslagen. Tegenstander Doorn wordt nu op een achterstand van twaalf punten gezet en op Castellum, de nummer 2 in de competitie wordt ook een punt uitgelopen wat een riante voorsprong van 7 punten geeft. Volgende week vertrekt de Vinkeveense equipe naar Amersfoort om daar te spelen tegen middenmoter Amersfoort M2.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag M1 loopt uit op concurrentie

In de vroege ochtend van zondag 28 Oktober is het na 3 weken weer tijd voor de mannen om de volgende competitie ronde te spelen. Op het programma staat Doorn M3, het team dat bij aanvang van de wedstrijd de 3e plaats in handen heeft, neemt het op tegen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: