02 - Senior  sportief actief 2e week

Winst in matige wedstrijd Atalante D2


Geplaatst op: 29 oktober 2012

Vrijdag 26 oktober speelden de dames van Atalante dames 2 nog altijd gesponsord door Haaxman Lichtreclame hun vierde wedstrijd thuis in De Boei in Vinkeveen. Tegenstander was Forza dames 4 uit Amersfoort, wederom een jonger team met gemiddeld wat langere grotere meiden. Twee van de drie eerdere wedstrijden waren ook zo en leverde een leuk duel op. Deze keer echter kwam de Vinkeveense ploeg niet voorbij een zeer rommelig wisselvallig matig spel. Ondanks de slordigheden werd de eerste set gewonnen met 18-25. Ook de tweede set kabbelde voort en eindigde in een toch wel krappe 25-22 winst. Tijd om orde op zaken te stellen, set 3 werd met wervelende service reeksen en veel meer pit eigen gemaakt en met maar liefst 25-8 ingepakt. Het laatste bedrijf was weer een soort van kantje boord: 25-23 winst, en de wisselende uitslagen geven precies weer hoe zeer het afhangt van het verzorgen van eigen spelletje. Gauw vergeten weer, de volle punten zijn In ieder geval binnen en dat was eerder aan het begin van een seizoen nog wel eens lastig. Dit hebben we dan al vast in de pocket, en is ook weer een lering voor de volgende wedstrijd: direct van katoen en niet zijig mee laten slepen.

Vrijdag 2-11 spelen de dames uit in Hilversum, terwijl het in De Boei mannenavond is met wedstrijden van heren 1, 2, 3 en 4. In het voorprogramma om 19:15 zijn te bewonderen onze aspiranten met de meiden van MB1 en de jongens van JA1. Twee zeer sympathieke talentvolle teams, als je toch gaat kijken erg leuk om te zien hoe hard de teams vooruit gaan in techniek, inzicht en plezier.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winst in matige wedstrijd Atalante D2

Vrijdag 26 oktober speelden de dames van Atalante dames 2 nog altijd gesponsord door Haaxman Lichtreclame hun vierde wedstrijd thuis in De Boei in Vinkeveen. Tegenstander was Forza dames 4 uit Amersfoort, wederom een jonger team met gemiddeld wat langere grotere meiden. Twee van de drie eerdere wedstrijden waren ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: