02 - Senior  sportief actief 2e week

Helpdesk Genealogie in De Boei


Geplaatst op: 29 oktober 2012

De bindende factor bij stamboomonderzoek begint met een familienaam. Internet speelt daarbij steeds meer een rol van betekenis, omdat de onderzoeker thuis zijn zoektocht zelf kan rechercheren. Buiten de bekende DTB bestanden die een centrale plaats innemen, hebben onze voorouders en hun verwanten op talrijke sites ook daar hun digitale "sporen" in de familiegeschiedenis achter gelaten. Hiaten zullen er altijd wel blijven, omdat je eenvoudig niet weet waar je deze vraagtekens moet zoeken.

De inloopavonden van de genealogiegroep van de historische vereniging De Proosdijlanden hebben inmiddels bewezen dat onderling contact met andere stamboomonderzoekers tot nieuwe perspectieven kunnen leiden. De werkgroepleden zijn graag bereid u daarbij te helpen.
Daarom bent u op maandagavond 5 november a.s. van 19.30 tot 21.00 uur, weer hartelijk welkom in onze oudheidkamer in verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen. U kunt dan alle mogelijke vragen over uw familiestamboom voorleggen. Om ons de gelegenheid te bieden, om al iets voor te kunnen bereiden, stellen wij het op prijs wanneer u zich vooraf even aanmeldt. Stuur dan een mailtje naar stef.veerhuis@caiway.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Helpdesk Genealogie in De Boei

De bindende factor bij stamboomonderzoek begint met een familienaam. Internet speelt daarbij steeds meer een rol van betekenis, omdat de onderzoeker thuis zijn zoektocht zelf kan rechercheren. Buiten de bekende DTB bestanden die een centrale plaats innemen, hebben onze voorouders en hun verwanten op talrijke sites ook daar hun digitale … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: