001- Uithoorn

Digitaal fotoboek maken bij De Paraplu


Geplaatst op: 29 oktober 2012

Bijna iedereen heeft een digitale camera en een computer en het maken van digitale foto's is heel erg eenvoudig, populair en ook bijzonder leuk. Met deze combinatie bestaan er erg veel prachtige en practische mogelijkheden.

" Belangrijke momenten zijn een fotoboek waard! Maak een schitterend fotoboek van uw vakantie, de geboorte van uw kleinkind of van uw familie. Laat deze herinneringen niet op uw computer staan! In deze korte workshop leert u hoe u een digitaal fotoboek kunt aanmaken, invullen, bewerken en bestellen. Herbeleef uw mooiste momenten met een zelfgemaakt fotoboek. Want het mooiste fotoboek maakt u makkelijk zelf!

Aan het woord is Ans van Ieperenburg, zelf semie-professioneel fotografe en digitaal kunstenares. "Het toevoegen van effecten op de foto's in het boek, (bv. zwart-wit, sepia), het draaien van foto's en het plaatsen van teksten en dergelijke, geeft een prachtig resultaat en is eenvoudig toe te passen", laat Ans nog weten. Zij is docente van een curus waarin gedurende 2 dagdelen wordt geleerd om zelf een prachtig digitaal fotoboek samen te stellen van de zelf gemaakte foto's.
Voor deze workshop is basiskennis van de computer en het internet vereist.
Meegebracht moet worden een USB-stick, liefst van 2GB met uw eigen foto's. Aan het eind van de les wordt het gemaakte fotoboek op de USB-Stick geplaatst en kan men thuis verder gaan met het fotoboek.

De cursus vindt plaats op de dinsdagen 14 en 21 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn € 20,00.

Inschrijven

Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Digitaal fotoboek maken bij De Paraplu

Bijna iedereen heeft een digitale camera en een computer en het maken van digitale foto's is heel erg eenvoudig, populair en ook bijzonder leuk. Met deze combinatie bestaan er erg veel prachtige en practische mogelijkheden." Belangrijke momenten zijn een fotoboek waard! Maak een schitterend fotoboek van uw vakantie, de geboorte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: