01 - Nooit Gedacht

Expositie Kunst als Geschenk bij Galerie Fort aan de Drecht


Geplaatst op: 29 oktober 2012

Op zondag 4 november zal burgemeester D.H. Oudshoorn om 15.00 uur de expositie "Kunst als Geschenk" komen openen. Ook dit jaar is traditie getrouw de Galerie weer omgetoverd tot een grote cadeaushop. Betaalbare Kunst met een hoog "leuk om te geven" gehalte zoals o.a. keramiek, glasobjecten, schilderijtjes, Sieraden in vilt, Kaarsen, Papier Maché, Hoedjes, Sjaaltjes, Kerstballen... etc.

Dit jaar is er feestelijk werk van: Ineke van der Aa met schilderijen en viltobjecten, Imke Beek is er met sieraden en Dorie van Dijk heeft prachtige sjaaltjes in vilt en zijde. Mooi Keramiek is er van Inge van Gils, Sarah Michael en Ton Röling die tevens wat schilderijtjes heeft meegenomen. Fraaie hoedjes van Jenni van Dijke zorgen wellicht voor een verrassende kerst outfit en om goed in de kerstfeer te blijven zijn er kunstig beschilderde Fashion Balls van Hilly Jansen.

Emmy van der Veer heeft fraaie sieraden in glas met daarnaast sfeervolle lampen en tuinobjecten. Papier Maché Gestalten zijn er van Marjolein van der Zwaard. Carlijn Stevens heeft vrolijke schilderijen en Sabine Sloots is van de partij met sieraden in glas en verschillende hangende objecten. Om de Kerst net dat beetje extra te geven zorgt Loekie Langendoen voor gerecyclede kaarsen.

De expositie is te zien tot en met zondag 16 december op donderdag en vrijdag 14.00-16.00 uur en op zaterdag en zondag 12.00 - 17.00 uur.

Adres: Grevelingen 50, 1423 DN Uithoorn
Meer informatie: www.galeriefortaandedrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Kunst als Geschenk bij Galerie Fort aan de Drecht

Op zondag 4 november zal burgemeester D.H. Oudshoorn om 15.00 uur de expositie "Kunst als Geschenk" komen openen. Ook dit jaar is traditie getrouw de Galerie weer omgetoverd tot een grote cadeaushop. Betaalbare Kunst met een hoog "leuk om te geven" gehalte zoals o.a. keramiek, glasobjecten, schilderijtjes, Sieraden in vilt, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: