02 - Senior  sportief actief 2e week

Samenwerking Jongerenwerk Stichting De Baat en AJOC


Geplaatst op: 24 oktober 2012

Sinds het jongerencentrum ‘De Fabriek' van Stichting De Baat is komen te vervallen, is het jongerenwerk aangepast op welzijn nieuwe stijl zodat er directer ingespeeld kan worden op de wensen van de jongeren binnen de gemeente de Ronde Venen. Het jongerenplatform ‘Veenig.nl' is hierbij de plek waar alle jongeren heen kunnen voor hulpverlening, informatie maar ook voor de diverse activiteiten binnen de gemeente. Ook zal samengewerkt gaan worden met andere verenigingen en stichtingen die zich bezig houden met jongeren bijvoorbeeld jongerenvereniging AJOC.

AJOC heeft als missie om onder andere in het clubgebouw Immitsj diversen activiteiten voor jongeren te organiseren en is daarmee een logische samenwerkingspartner voor het jongerenwerk van Stichting De Baat. Het jongerenwerk van Stichting De Baat is dan ook erg blij dat AJOC de samenwerking positief inziet en er vanuit het jongerenwerk activiteiten ondersteund kunnen worden. Samen met AJOC word er gekeken naar de terugkomst van de tienerdisco's, het uitbreiden van het bestaande Immitsj live bandavonden en eventuele ander activiteiten. Net als het jongerenwerk werkt AJOC ook met vrijwilligers en leden. Door deze samenwerking kunnen wij nog meer jongeren bereiken en nog meer jongeren kennis laten maken met de twee verschillende organisaties.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Samenwerking Jongerenwerk Stichting De Baat en AJOC

Sinds het jongerencentrum ‘De Fabriek' van Stichting De Baat is komen te vervallen, is het jongerenwerk aangepast op welzijn nieuwe stijl zodat er directer ingespeeld kan worden op de wensen van de jongeren binnen de gemeente de Ronde Venen. Het jongerenplatform ‘Veenig.nl' is hierbij de plek waar alle jongeren heen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: