001 - Homan Zonnepanelen

Jan Leliveld komt uit met Spiritueel lied


Geplaatst op: 24 oktober 2012

Vrijdag 26 oktober komt de nieuwe single ‘Vrij' uit van Jan Leliveld. Dit is een mooi spiritueel lied. Het lied beschrijft dat het niet uit maakt of je donker of blank, hetero of homo, kind of volwassenen, dik of dun, oud of jong bent. Daarnaast is iedereen vrij om eigen keuzes in zijn of haar leven te maken.

Ook deze single is weer prachtig geproduceerd en is vergelijkbaar met Jan's debuutsingle ‘Gewoon Muziek'. Je hoort een krachtig orkest, die de warme stem van Jan begeleidt.

In de videoclip zie je extreme verschillen van diverse mensen uit de maatschappij die harmonieus meezingen alsof het hun eigen lied is. De videoclip staat inmiddels al op youtube.

Dit lied is voor Jan zeer geschikt om te zingen tijdens dinnershows, waarvan de eerste volgende gepland staat op 16 november in ‘Grand Cafe de Zotte Wilg' in Aalsmeer. Tijdens een dinnershow zingt Jan, uiteraard met zijn 2 videoschermen, tussen de gerechten zowel eigen repertoire als covers. Tijdens de gerechten bespeelt hij met zijn gitaar enkele liedjes bij de gasten aan tafel. Een dinnershow van Jan Leliveld is echt een avondje uit!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jan Leliveld komt uit met Spiritueel lied

Vrijdag 26 oktober komt de nieuwe single ‘Vrij' uit van Jan Leliveld. Dit is een mooi spiritueel lied. Het lied beschrijft dat het niet uit maakt of je donker of blank, hetero of homo, kind of volwassenen, dik of dun, oud of jong bent. Daarnaast is iedereen vrij om eigen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: