Ontheffing zondagsopenstelling C1000 en Albert Heijn


Geplaatst op: 23 oktober 2012

Afgelopen vrijdag 19 oktober 2012 heeft de loting plaatsgevonden voor de ontheffing van de zondagsopenstelling. Deze loting vond plaats vanwege de meerdere aanvragen voor een ontheffing. Notaris Geert Labordus heeft de loting verricht in bijzijn van Wethouder Economische Zaken Ad Verburg in Aalsmeer. Op basis van deze loting is bepaald dat het filiaal C1000 aan de Ophelialaan en Albert Heijn Praamplein de ontheffing voor drie jaar verkrijgen.

Met de winkeltijdenverordening, die op 13 september 2012 werd vastgesteld door de raad, kreeg het college de bevoegdheid om per 15.000 inwoners één ontheffing te verlenen voor een zon- en feestdagenopstelling. Voor de gemeente Aalsmeer betekende dit dat er twee zon- en feestdagenontheffingen verleend konden worden. De Burg. Castelijnweg deelt gemeente Aalsmeer in twee gebieden. Voor elk gebied is een ontheffing verleend.

De twee supermarkten mogen op alle zon- en feestdagen tussen 16.00 en 22.00 uur geopend zijn. Deze ontheffing is geldig van 1 december 2012 t/m 1 december 2015.

Foto-onderschrift: Notaris Geert Labordus en Wethouder Ad Verburg op het notariskantoor voor de loting.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontheffing zondagsopenstelling C1000 en Albert Heijn

Afgelopen vrijdag 19 oktober 2012 heeft de loting plaatsgevonden voor de ontheffing van de zondagsopenstelling. Deze loting vond plaats vanwege de meerdere aanvragen voor een ontheffing. Notaris Geert Labordus heeft de loting verricht in bijzijn van Wethouder Economische Zaken Ad Verburg in Aalsmeer. Op basis van deze loting is bepaald … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: