02 - Senior  sportief actief 2e week

Debutantes moeten hard aan de slag


Geplaatst op: 23 oktober 2012

Op deze sombere zondag organiseerde LR & PC De Ronde Venen haar eerste indoorwedstrijd. Inrijden buiten bij een stormachtige,koude wind en de wedstrijd in een windluwe binnenbak.
De klasse M1 paarden mochten de spits afbijten. Er werd gestart met drie combinaties en voor alle amazones was dit hun debuut. Annika Steenstra was in beide proeven de beste. Zij scoorde met Avanti 190 en 188 punten. Karina Dekker op Orinco behaalde een winstpunt en Mona van der Meer Mohr op Wilson vertelde dat er hard gewerkt moet worden aan de oefeningen.

In de klaas M2 paarden streden twee combinaties. Corina Samson verscheen met Raviero voor het eerst weer in de ring sinds zes jaar en mocht de eerste proef met 174 punten op haar naam schrijven. In de tweede proef ging Nicky Hornby op Legend met de eerste prijs aan de haal. Zij werden beloond met 185 punten.

Het programma ging verder met de M2 pony's. Ook hier een debutante aan de start. Tess Verweij met Panini scoorde niet goed. Tess gaf na haar proeven aan dat deze nieuwe, hogere, klasse nog iets te hoog gegrepen was : Panini en ikzelf moeten nog heel wat bijleren voor wij weer aan de start kunnen verschijnen.

Hierna volgde de B en L1 pony's Floor Koot met haat pony Pritty was de beste in de B. Zij verzamelden respectivelijk 175 en 181 punten.In de L1 klasse gaf Demi de Koning haar pony Avanti de juiste aanwijzingen en won beide proeven met 192 en 195 punten.
Na een jurywisseling ging het middagprogramma van start. Als eerste waren de L1/L2 paarden aan de beurt. Er waren maar liefst acht combinaties. De eerste proef werd nipt gewonnen door Doutsje Oppendijk met Scorsese. Zij kregen 189 punten van de jury. Lisan Uitdehage had één puntje minder. In de tweede proef was het precies andersom en ging Lisan op Vera aan de haal met de eerste prijs. Zij reden 187 punten bij elkaar.

Als hekkensluiters van de dag was het de beurt aan de B paarden. De eerste proef werd gewonnen door Jeimy Gmelich met Nurany, zij reden 183 punten. In de tweede proef was het Joyce van Grieken, ook een debutante, met Aviro die ervan door gingen met de oranje rozet. Deze proef werd beloond met 186 punten.
Onze volgende wedstrijd is op zondag 20 janauari 2013 bij Lucky Stable in Mijdrecht. Inschrijven kan vanaf 11 november op wedstrijdsecretariaat@lrpcderondevenen.nl.
Tot dan !

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Debutantes moeten hard aan de slag

Op deze sombere zondag organiseerde LR & PC De Ronde Venen haar eerste indoorwedstrijd. Inrijden buiten bij een stormachtige,koude wind en de wedstrijd in een windluwe binnenbak. De klasse M1 paarden mochten de spits afbijten. Er werd gestart met drie combinaties en voor alle amazones was dit hun debuut. Annika … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: