02 - Senior  sportief actief 2e week

Vrijwilligersprijs 2012 u kunt nu aanmelden


Geplaatst op: 22 oktober 2012

Kent u een vrijwilliger? Misschien praat u er niet veel over, maar de kans is groot. Eén op de 4 Nederlanders doet namelijk vrijwilligerswerk. Ieder draagt op zijn manier een steentje bij aan een betere, fijnere en gezelligere samenleving.

Om waardering voor deze mensen te tonen, en enkelen in het bijzonder, wordt jaarlijks de Vrijwilligersprijs uitgereikt door de burgemeester. Er worden hiervoor 3 vrijwilligers en drie vrijwilligersorganisatie genomineerd.

Ook u kunt een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor de Vrijwilligersprijs 2012! U heeft daarvoor nog tot uiterlijk 31 december aanstaande de gelegenheid.

Kent u iemand die in aanmerking komt om Vrijwilliger van het jaar 2012 te worden, of kent u een organisatie die de titel Vrijwilligersorganisatie van het Jaar 2012 verdient? Stuur dan nu uw aanmelding in! U kunt alleen een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie aanmelden door gebruik te maken van een daartoe bestemd formulier op de website www.steunpuntvrijwilligerswerk.info (vrijwilligersdag en -prijs).

Voor overige vragen kunt u op dinsdag en donderdag contact opnemen met Dyanne van Tessel, coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk (d.vantessel@stichtingdebaat.nl of 0297 230 280).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligersprijs 2012 u kunt nu aanmelden

Kent u een vrijwilliger? Misschien praat u er niet veel over, maar de kans is groot. Eén op de 4 Nederlanders doet namelijk vrijwilligerswerk. Ieder draagt op zijn manier een steentje bij aan een betere, fijnere en gezelligere samenleving.Om waardering voor deze mensen te tonen, en enkelen in het bijzonder, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: