01 - Nooit Gedacht

Man uit Abcoude betrokken bij ongeluk op A6


Geplaatst op: 22 oktober 2012

Almere/Abcoude - Zondag 21 oktober heeft een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. De inzittenden zijn vanwege nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 19.35 uur kreeg de politie de melding van een verkeersongeval op de A6 met twee auto's. De politie kwam ter plaatse en er werd duidelijk hoe de aanrijding had plaatsgevonden. Beide auto's reden op de A6 in de richting van Amsterdam. Toen één van de auto's de achterkant van de andere auto raakte, is deze tollend over de snelweg tot stilstand gekomen. De auto die werd aangereden, met daarin een 48-jarige bestuurder uit Abcoude en een bijrijder, kon doorrijden tot op de vluchtstrook. De 43-jarige bestuurder uit Amsterdam die de aanrijding had veroorzaakt bleek na een blaastest onder invloed van alcohol te zijn.

De inzittenden van beide auto's zijn vanwege nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Flevoland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man uit Abcoude betrokken bij ongeluk op A6

Almere/Abcoude - Zondag 21 oktober heeft een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. De inzittenden zijn vanwege nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.Rond 19.35 uur kreeg de politie de melding van een verkeersongeval op de A6 met twee auto's. De politie kwam ter plaatse en er werd duidelijk hoe de aanrijding had … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: