001 - Escaperoom aglemeen

GVM79 speelt voor Zwarte Piet


Geplaatst op: 22 oktober 2012

Gymnastiek Vereniging Mijdrecht (GVM'79) is een kleine, maar zeer gedreven Turn- én Acrogymvereniging. Ongeveer 150 leden komen wekelijks naar de lessen om training te volgen. Vanaf 3 jaar kunnen de gymnasten(jongens en meisjes) bij GVM'79 terecht, zij worden geschoold in de basisbewegingen van het turnen en kunnen uiteindelijk kiezen hun vaardigheden steeds verder uit te breiden bij de turnselectie of acrogymnastiek. Naast de inkomsten van contributie is er extra geld nodig voor de aanschaf van nieuwe toestellen en extra trainingstijd in de turnhal. Voor deze extra kosten is GVM'79 opzoek naar sponsoren, maar deze zijn in deze tijden lastig te vinden.

De acrobaten van GVM'79 bedachten daarom om te gaan "werken" voor dit geld. Rond de Sinterklaastijd kunt u de acrobaten zwarte pieten van GVM'79 inhuren bij u thuis of voor uw bedrijfsfeest. Er komen dan in ieder geval 2 Pieten die samen kunstjes kunnen uitvoeren of samen met uw kinderen kunstjes kunnen doen. Dus geef uw Sinterklaasavond een extra feestelijk tintje en huur een acrobaten pieten duo in!! De kosten zijn €22,50 per optreden (±30 minuten). De Pieten zijn beschikbaar op 24 november, 2 en 5 december (andere dagen in overleg). Meer informatie is te vinden op www.gvm79.nl of stuur een mail naar acropietengvm@gmail.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM79 speelt voor Zwarte Piet

Gymnastiek Vereniging Mijdrecht (GVM'79) is een kleine, maar zeer gedreven Turn- én Acrogymvereniging. Ongeveer 150 leden komen wekelijks naar de lessen om training te volgen. Vanaf 3 jaar kunnen de gymnasten(jongens en meisjes) bij GVM'79 terecht, zij worden geschoold in de basisbewegingen van het turnen en kunnen uiteindelijk kiezen hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: