001 - Escaperoom aglemeen

Open dag bij basisschool de Vuurvogel


Geplaatst op: 22 oktober 2012

Eigenlijk is het best eens leuk om eens een kijkje te nemen op een basisschool. U hebt een kind dat bijna toe is aan de basisschool en u wilt een keuze maken naar welke school uw kind gaat? U gaat verhuizen naar Uithoorn (Zijdelwaard / Europarei) en zoekt een geschikte school voor uw kind(eren) of u kent iemand die een school zoekt in Uithoorn.

U kunt woensdag 31 oktober basisschool de Vuurvogel bezoeken en een kijkje in de school nemen tijdens deze Open dag. U bent van harte welkom voor een rondleiding, het stellen van vragen en te zien waarom een continurooster (elke dag van 8.00 tot 14.00 uur naar school; de kinderen lunchen o.b.v. de leerkracht op school en gegarandeerde naschoolse opvang) zo ideaal is. Maar ook wat het voordeel is van de bewust kleine klassen en het talige karakter van de school. "de Vuurvogel" is namelijk een zgn. taalschool.

U bent van harte welkom op Woensdag 31 oktober 2012 tussen 09.00 tot 14.00 uur. Ieder heel uur is er een rondleiding. Voor onze ouders is er deze week een inloopweek. Op verschillende dagen en tijden kunnen zij één of meerdere lessen bijwonen in de klas van hun kind(eren).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag bij basisschool de Vuurvogel

Eigenlijk is het best eens leuk om eens een kijkje te nemen op een basisschool. U hebt een kind dat bijna toe is aan de basisschool en u wilt een keuze maken naar welke school uw kind gaat? U gaat verhuizen naar Uithoorn (Zijdelwaard / Europarei) en zoekt een geschikte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: