001 - Escaperoom aglemeen

Atalante start volleybal clinic op Vinkeveense basisscholen


Geplaatst op: 17 oktober 2012

Vanaf maandag 29 oktober start volleybalclub Atalante weer met de jaarlijkse volleyballessen op de drie Vinkeveense basisscholen. Voor de tiende keer alweer! De kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de Pijlstaartschool, de Schakel en de St. Jozefschool krijgen in twee weken 2x volleyballes tijdens de gymles. Een officiële volleybaltrainer van de Nederlandse Volleybalbond komt naar Vinkeveen en zal met assistentie van vrijwilligers van de club de kinderen de kneepjes bijleren. Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Vinkeveense Albert Heijn en de Nederlandse Volleybalbond.

Aansluitend volgt het Aparts Scholentoernooi op twee woensdagmiddagen: 14 november en 21 november. Op deze twee middagen doen gemiddeld zo'n 250 kinderen mee aan het toernooi in Sporthal De Boei in Vinkeveen. Aparts Automaterialen uit Mijdrecht is vanaf het begin sponsor en dit mooie evenement is voor de club de grootste reden waardoor de aanwas van de jongste kids goed op peil blijft en de club een gezond ledenaantal houdt. Meer info op www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante start volleybal clinic op Vinkeveense basisscholen

Vanaf maandag 29 oktober start volleybalclub Atalante weer met de jaarlijkse volleyballessen op de drie Vinkeveense basisscholen. Voor de tiende keer alweer! De kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de Pijlstaartschool, de Schakel en de St. Jozefschool krijgen in twee weken 2x volleyballes tijdens de gymles. Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: