BlomBlom Mijdrecht

Gertjan van der Hoeven feliciteert Jeffrey Rademaker


Geplaatst op: 16 oktober 2012

Wethouder sport Gertjan van der Hoeven feliciteerde afgelopen dinsdag autoracerJeffrey Rademaker met zijn titel in de Formido Swift Cup. Jeffrey werd kampioen in de Formido Swift Cupklasse omdat hij over het hele seizoen de meeste punten had behaald. In de 17 races had hij maar liefst 16 keer op het erepodium gestaan. De wethouder overhandigde de totaal verraste Jeffrey een prachtig herfstboeket voor zijn knappe prestatie.

Wethouder Van der Hoeven: "Ik vind het heel knap wat Jeffrey heeft gepresteerd. Hij is pas twintig jaar en dan zo'n constant seizoen racen, getuigt echt van klasse. Hij heeft het hele seizoen heel tactisch gereden met als doel het kampioenschap en dat is gelukt. Hoewel zijn auto niet in Aalsmeer staat, maar bij het bedrijf van zijn trotse opa Huib Olij, woont Jeffrey wel in Aalsmeer. Ook de meeste van zijn sponsors zijn Aalsmeerse bedrijven, wat hem in mijn ogen tot een echte Aalsmeerse kampioen maakt.

Formido Swift Cup: Dé kweekvijver voor jong racetalent
De Formido Swift Sport Cup is in 2007 in het leven geroepen om een even betaalbare als competitieve merkencup in de autoracerij te hebben. Deze raceklasse is populair en staat open voor jeugdige talenten vanaf vijftien jaar. De Formido Swift Cup is inmiddels al vijf jaar dé opstapklasse van de nationale autosport. In 2012 beschikken de rijders over het nieuwe model Suzuki Swift.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gertjan van der Hoeven feliciteert Jeffrey Rademaker

Wethouder sport Gertjan van der Hoeven feliciteerde afgelopen dinsdag autoracerJeffrey Rademaker met zijn titel in de Formido Swift Cup. Jeffrey werd kampioen in de Formido Swift Cupklasse omdat hij over het hele seizoen de meeste punten had behaald. In de 17 races had hij maar liefst 16 keer op het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: