001 - Homan Zonnepanelen

Beweegcursus voor mensen met een chronische aandoening in Wilnis


Geplaatst op: 16 oktober 2012

In de ‘Week Chronisch Zieken' van 9 tot en met 16 november geeft fysiotherapeute Carla van Nieuwkerk in Wilnis een kennismakingscursus gymnastiek. De cursus is speciaal voor mensen met een chronische aandoening zoals reuma, parkinson, MS, maar ook voor mensen met chronische vermoeidheid of pijnklachten. Aanmelden kan tot zondag 28 oktober op www.usportanders.nl.

Gymnastiek
De cursus bestaat uit zes lessen. De eerste les start op vrijdag 9 november van 09.30 - 10.30 uur. Locatie is de Budoschool aan de Molenland 15 in Wilnis. De lessen bestaan uit twintig minuten lopen afgewisseld met stoel- en grondoefeningen. De kosten bedragen 15 euro voor de hele cursus.

Eigen niveau
De cursus gymnastiek is voor mensen bij wie bewegen niet vanzelfsprekend is omdat zij bijvoorbeeld een chronische aandoening hebben. Bewegen kan juist hen veel voordelen bieden op het gebied van gezondheid. Doordat iedere deelnemer op zijn eigen niveau kan meedoen en de docent aangepaste oefeningen geeft, is deze activiteit voor iedereen geschikt.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden kan tot zondag 28 oktober door te klikken op de banner ‘Aanmelden Week Chronisch Zieken' op www.usportanders.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Leon van Fraeijenhove. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 030-751 38 62 of e-mailadres leon.van.fraeijenhove@sportservicemiddennederland.nl. Belangstellen die twijfelen of de activiteit wel geschikt is, kunnen ook met hem contact opnemen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beweegcursus voor mensen met een chronische aandoening in Wilnis

In de ‘Week Chronisch Zieken' van 9 tot en met 16 november geeft fysiotherapeute Carla van Nieuwkerk in Wilnis een kennismakingscursus gymnastiek. De cursus is speciaal voor mensen met een chronische aandoening zoals reuma, parkinson, MS, maar ook voor mensen met chronische vermoeidheid of pijnklachten. Aanmelden kan tot zondag 28 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: