Legmeervogelsmeiden ME1 winnen met 3-1

Geplaatst op: 15 oktober 2012

Op zaterdagmiddag 13 oktober kwamen de meiden van de Legmeervogels ME1 bij elkaar. Door het weer niet minder enthousiast. De competitie gaat voorspoedig dus de drive om te winnen is groot. De coach gaf de opstelling door en na het fluitsignaal begonnen ze aan een mooie en natte wedstrijd. Legmeervogels was voornamelijk op de helft van de tegenstander te vinden. Kadoelen was goed in verdedigen maar het eerste doelpunt van Lotus was toch snel gescoord. Hiermee gingen de meiden ook de rust in. Even snel de keeperskleding ruilen. Britte Marit ging nu spelen. De meiden gaan steeds beter overspelen en al snel scoort Kim het tweede doelpunt. Voorin komen er meer kansen. Charlotte speelt over naar Ilse en zij scoort 3-0. Debbie bezet goed het middenveld en verdedigt samen met Nicky goed waardoor Kadoelen niet door kan dringen. Tatum kan nu wat meer naar voren toe en geeft een paar keer een mooie voorzet. Dan komt Kadoelen toch nog een keer in actie en zij maken uiteindelijk 3-1. Een natte maar zeker niet mindere wedstrijd. De meiden kunnen weer terugkijken op een sportieve wedstrijd.

Legmeervogels heeft nog een aantal meiden op de bank zitten die ook graag willen spelen. Daarom zoeken we nog meiden vanaf 10 jaar. Lijkt het je leuk om ook te voetballen, kom dan eens kijken of meedoen met de training. Zie voor meer informatie www.legmeervogels.nl

Op zaterdagmiddag 13 oktober kwamen de meiden van de Legmeervogels ME1 bij elkaar. Door het weer niet minder enthousiast. De competitie gaat voorspoedig dus de drive om te winnen is groot. De coach gaf de opstelling door en na het fluitsignaal begonnen ze aan een mooie en natte wedstrijd. Legmeervogels … Lees meer »