001 - Homan Zonnepanelen

Zaterdag 27 oktober Halloween in N201


Geplaatst op: 15 oktober 2012

Halloween is in aantocht. Enkele dagen voordat de onderwereld verjaagd zal worden zullen alle aanhangers van het kwaad zich op zaterdag 27 oktober verzamelen in N201 voor het jaarlijkse cultfeest om zich nog eenmaal over te geven aan alle geneugten van het aardse bestaan. Niet te versmaden voor alle liefhebbers van een extreem feestje want er staan twee gruwelijke metal bands op het podium, namelijk "State Of Negation" en "Severity". Hierna zal het duo "Keen & Lithe" met een spectaculaire Halloween-live set met harde beats en bizarre visuals je tot in de kleine uurtjes meenemen de nacht in. Dit alles zoals elk jaar in een uitzinnig decor met als hoofdthema "human slaughterhouse" .

State of Negation is de 5-koppige metalmachine uit de regio Haarlem en winnaar van de Landelijke Metal Battle en de IJmond Popprijs in 2011.
Met een ruime live ervaring bestaande uit zeker 60 shows, 3 festivals (Beeckestijn Pop, Occultfest & Strudelfest) en een goed ontvangen videoclip hebben zij als jonge band veel indruk achter weten te laten bij zowel publiek als professionals.
Severity staat garant voor snoeiharde Hardcore Metal en begon 5 jaar geleden als HoP (Heroes on Probation). Sinds Tom zich bij de band aansloot besloot HoP het oude materiaal te vervangen voor hardere, snellere nummers en een compleet nieuwe start te maken. Nieuwe nummers, nieuwe naam: Severity. Nu, na maanden hard schrijven en oefenen, is het weer tijd om op het podium te gaan.
Keen staat voor 8bit-bleeps, vuile synths en wobbles gedragen op zware bassen en creëren samen met hun live visuals een energiek geheel waarbij niemand stil kan blijven staan! Een stijl die het best wordt omschreven als Dubstep / Future beat met duidelijke invloeden vanuit de Electro, Techno en Offbeat. De visuals zijn speciaal voor Halloween aangepast.

Prijs voor de beste outfit
Je kunt natuurlijk in je zondagse pak komen maar dan val je wel uit de toon en kom je bovendien niet in aanmerking voor de prijs van de beste outfit! Meer info hier over is op facebook te volgen.

De deuren openen om 21.30 en het feest duurt tot 3.00. Toegang is €6,66.
Zoals het thema reeds doet vermoeden is dit feest niet geschikt voor tere kinderzieltjes, de minimumleeftijd is 16 jaar.

Klik op "aanwezig" bij het Facebook event en je krijgt €1,66 korting! Er is geen voorverkoop, dus zorg dat je op tijd voor de deur staat!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 27 oktober Halloween in N201

Halloween is in aantocht. Enkele dagen voordat de onderwereld verjaagd zal worden zullen alle aanhangers van het kwaad zich op zaterdag 27 oktober verzamelen in N201 voor het jaarlijkse cultfeest om zich nog eenmaal over te geven aan alle geneugten van het aardse bestaan. Niet te versmaden voor alle liefhebbers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: