001 - Homan Zonnepanelen

KiKa Roofviswedstrijd 2012 in de regio


Geplaatst op: 15 oktober 2012

Zondag 28 oktober 2012 is het dan zover en gaan we van start met de KiKa roofvisdag. Het doel van deze roofviswedstrijd is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel Kika. Zoals velen weten is het algemeen doel van de stichting KiKa het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker.
Daar willen wij als KiKa roofviswedstrijd samen met u onze steun aan geven!
Inmiddels zijn de inschrijvingen van start gegaan en kunnen we concluderen dat velen de stichting KiKa een warm hart toedragen. Daarbij hebben diverse bedrijven reeds geheel belangeloos van kleine tot grote prijzen beschikbaar gesteld welke worden verloot in een tombola. De opbrengsten vanuit de tombola zijn natuurlijk ook in zijn geheel ten gunste van KiKa.

Er zal op deze dag worden gevist op roofvis volgens de regels van de Nederlandse visfederatie. Uiteraard vissen we tijdens deze wedstrijd op basis van Catch & Release.
De locaties zijn op de Westeinderplassen, Nieuwe meer, de Ringvaart tussen de Nieuwe meer en de Leimuiderbrug. Sloten en vaarten in Uithoorn en de Kwakel. Er mag zowel vanuit de boot als vanaf de kant gevist worden. Vissers kunnen zelf bepalen waar zij denken dat de grootste roofvis verstopt ligt!

Tussen 08:00 en 15:00 uur kunnen de hengels worden uitgegooid in de bovenstaande wateren. Daarna wordt er verzameld bij café Bolle Pauw in de Kwakel alwaar de gelederen kunnen worden opgewarmd onder het genot van een drankje. Daar wordt een tombola gehouden voor de deelnemers van de KiKa roofviswedstrijd, waarvan de opbrengsten uiteraard weer ten goede komen voor KiKa. Door de inzet van vrijwilligers is er een keur aan prijzen op de tafel gekomen. Van pluggen, vistassen en hengels tot zelfs een midweek verblijf in Zweden inclusief visboot. Vervolgens is er een gesponsorde gezamenlijke maaltijd. Rond 19:00 uur zal er bekend worden gemaakt welk geldbedrag er met zijn allen is opgemaakt en d.m.v. een cheque worden overhandigd aan een medewerker van de stichting KiKa .

Inschrijven kan nog voor deze KiKa roofvisdag. Voor €35,00 per persoon kunt u KiKa steunen en een fantastische visdag beleven. Voor meer informatie kunt u op onze facebook pagina terecht: www.facebook.com/KikaRoofviswedstrijd

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KiKa Roofviswedstrijd 2012 in de regio

Zondag 28 oktober 2012 is het dan zover en gaan we van start met de KiKa roofvisdag. Het doel van deze roofviswedstrijd is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel Kika. Zoals velen weten is het algemeen doel van de stichting KiKa het werven van fondsen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: