Winst voor Atlantis B2

Geplaatst op: 15 oktober 2012

Zaterdag 13 oktober speelde Atlantis B2 tegen KVA B2.
In het ene vak stonden Davey, Casper, Sarina en Joy. Het andere vak werd gevuld met Gerben, Koen, Willemieke en invalster Rosalie. Aisha en Echica zaten op de bank vanwege een blessure.
Bij het uitnemen van de bal begon het meteen al goed, Atlantis kreeg een vrije bal. Casper nam de vrije bal en miste, maar met de actie daarop volgend scoorde hij met een korte kans waardoor het 1-0 werd. 5 Minuten later scoorde KVA, het werd 1-1. Gelukkig lukte het Rosalie daarna een doorloopbal te scoren waardoor Atlantis B2 weer een puntje voorsprong had. Toen scoorde Gerben met een mooi afstandsschot. Casper deed hem na. Met een 4-1 voorsprong gingen de ploegen de rust in.

In de tweede helft werden de kansen die beide partijen kregen niet afgemaakt en bleef de stand hetzelfde. De laatste 10 minuten kwam invaller Jelle erin voor Koen. In de laatste 8 minuten scoorde KVA twee keer en stond het 4-3 met nog 6 minuten te gaan, de spanning steeg. Rosalie scoorde weer een mooie doorloopbal en het werd 5-3. Het lukte de B2 gelukkig die stand te behouden en werd er wonnen!

De spelers van Atlantis B2 waren allemaal super blij en hebben de winst gevierd met een drankje. Er is nog één wedstrijd te gaan op zaterdag 20 oktober in Amsterdam tegen Sporting West B1. Het team bedankt de invallers, het publiek en de sponsor Roebeson!

Zaterdag 13 oktober speelde Atlantis B2 tegen KVA B2. In het ene vak stonden Davey, Casper, Sarina en Joy. Het andere vak werd gevuld met Gerben, Koen, Willemieke en invalster Rosalie. Aisha en Echica zaten op de bank vanwege een blessure. Bij het uitnemen van de bal begon het meteen … Lees meer »