Atlantis C1 kampioen

Geplaatst op: 15 oktober 2012

De - door Bos meubelstoffeerderij gesponsorde - C1 van Atlantis is kampioen. Het seizoen 2011-2012 was vooral een seizoen om van te leren. Er werd toen helaas weinig gewonnen, maar nu is het tij gekeerd. Na vier mooie overwinningen kon de C1 op 13 oktober gehuldigd worden in het bijzijn van vele ouders, familieleden, sponsor en toeschouwers.

De eerste overwinning naar dit kampioenschap was een uitwedstrijd tegen de Vinken C1. Na een zwakke eerste helft wist het team de tweede helft naar zich toe te trekken en eindigde de wedstrijd in een krappe 4-5 voorsprong.
De wedstrijd die daarna volgde was wederom een uitwedstrijd, ditmaal tegen KIOS C1. Een klinkende 3-7 overwinning, met vooral veel doelpunten van de dames, stond bij het eindsignaal op het scorebord.
Direct de week daarna mocht Atlantis de wedstrijd tegen KIOS nog eens over doen, dit keer helaas een minder resultaat. In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk KIOS die met 5-6 wist te winnen.
Op dat moment was Rohda C1 uit Amsterdam de koploper in de poule en op 29 september mocht het team gesponsord door Bos meubelstoffeerderij aantreden tegen deze fysiek sterke ploeg. Binnen 10 minuten liep Atlantis een 3-0 achterstand op. Zij wisten zich echter goed terug te knokken en bij rust was de stand gelijk getrokken. In de tweede helft was duidelijk te zien dat Atlantis het betere team was en uiteindelijk werd de wedstrijd met een stand van 5-7 in het voordeel van Atlantis C1 beëindigd. De koppositie was bij deze overgenomen.

Met nog twee wedstrijden te gaan werd duidelijk dat er ook nog minstens een thuiswedstrijd gewonnen moest worden om de eerste plaats vast te houden. Met hard werken, goed samenspel, strak verdedigen en doelpunten van bijna alle spelers werd de tweede wedstrijd tegen de Vinken met 14-7 gewonnen, een prachtige pot! Later op die dag kwam het nieuws binnen dat Rohda had verloren van KIOS en was het kampioenschap binnen!!
De huldiging was een mooie afsluiting van een goed buitenseizoen in de tweede klasse. In de zaal mag de C1 van Atlantis het gaan proberen in de eerste klasse.

Via deze weg wil Atlantis alle reserves, de trouwe supporters, coaches, sponsor en natuurlijk de spelers; Sven, Dennis, Kevin, Sander, Rick, Joëlle, Amy, Saskia, Lynn en Yara ontzettend hartelijk bedanken!

De - door Bos meubelstoffeerderij gesponsorde - C1 van Atlantis is kampioen. Het seizoen 2011-2012 was vooral een seizoen om van te leren. Er werd toen helaas weinig gewonnen, maar nu is het tij gekeerd. Na vier mooie overwinningen kon de C1 op 13 oktober gehuldigd worden in het bijzijn … Lees meer »