02 - Senior  sportief actief 2e week

Kwinkslag heeft wederom meegewerkt aan geslaagde sportdag VLC


Geplaatst op: 15 oktober 2012

Badminton vereniging Kwinkslag uit Vinkeveen heeft wederom weer meegewerkt aan een geslaagde sportdag van het VLC Mijdrecht en Vinkeveen. Op verzoek van het VLC is het al weer de 3e maal dat zij hun medewerking hieraan verlenen.
De BV vindt het heel belangrijk dat jonge mensen een sport bedrijven. Het is goed voor de gezondheid en de moraal.

Op dinsdag 9 oktober heeft badmintonvereniging Kwinkslag aan 48 leerlingen in drie groepen van 16 van de 3e klassen van het VLC een geslaagde badminton clinic gehouden in sportzaal Phoenix te Mijdrecht.
Onder leiding van een paar actieve leden van bovengenoemde vereniging werd een zeer geslaagde clinic gehouden. Er is geoefend op de clear en de onderhandse en backhand service. Dat het overslaan en het serveren niet altijd even gemakkelijk is, werd aan de lijve ondervonden.

Dat badmintonnen ook een belangrijke looptechniek vraagt werd door menige scholier als zeer pijnlijk ervaren en voor hun een teken aan de wand dat er spieren in je lichaam aanwezig zijn die je kan en moet gebruiken.
Badminton vereniging Kwinkslag kan terug kijken op een geslaagde dag en zij hopen natuurlijk dat een aantal leerlingen het badminton als hun sport in de toekomst zullen kiezen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag heeft wederom meegewerkt aan geslaagde sportdag VLC

Badminton vereniging Kwinkslag uit Vinkeveen heeft wederom weer meegewerkt aan een geslaagde sportdag van het VLC Mijdrecht en Vinkeveen. Op verzoek van het VLC is het al weer de 3e maal dat zij hun medewerking hieraan verlenen.De BV vindt het heel belangrijk dat jonge mensen een sport bedrijven. Het is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: