Atalante H4 pakt mooie overwinning

Geplaatst op: 15 oktober 2012

Na twee mooie 3-1 winstpartijen en een nipte 3-2 nederlaag, mocht Atalante H4 afgelopen vrijdag weer aan de bak in de Boei. Voor het eerst dit seizoen op volle sterkte, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. De mannen van Atalante, gesponsord door Electroworld Bunschoten te Abcoude, hadden de eerste set erg veel moeite met hun opslag en moesten duidelijk ook even wennen aan een iets gewijzigde opstelling. De 1e set ging dan ook verloren met 22-25. De tweede set verliep zonder al te veel onnodige fouten en werd binnen gehaald met 25-21. VCH en Atalante waren duidelijk aan elkaar gewaagd en elk foutje werd aan beide kanten afgestraft. De derde werd door VCH binnen gehaald dankzij een snelle middenaanval die regelmatig scoorde. Stand 25-27. Niet van plan om deze wedstrijd weg te geven werden de ruggen nog eens gerecht voor de 4e set. Ondertussen weer gewend aan de opstelling en met de vaste set-upper helemaal warm gedraaid ging de 4e set naar Atalante met een mooie 25-20. Een 5e set was een feit. Met de verloren 5e set van de vorige wedstrijd nog in gedachten was Atalante niet van plan dit weer weg te geven. Redelijk superieur werd de tegenstander overklast en werd de beslissende set binnengehaald met 15-6. Wederom een mooie zwaar bevochten overwinning. Volgende wedstrijd is de streekderby tegen Veenland in Wilnis. Die wedstrijden staan altijd op zich en hebben iets extra's in zich. Maar met de huidige mooie 3e plek wordt ook deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet gezien!

Na twee mooie 3-1 winstpartijen en een nipte 3-2 nederlaag, mocht Atalante H4 afgelopen vrijdag weer aan de bak in de Boei. Voor het eerst dit seizoen op volle sterkte, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. De mannen van Atalante, gesponsord door Electroworld Bunschoten te Abcoude, hadden de eerste set … Lees meer »