02 - Senior  sportief actief 2e week

Beschonken bestuurster met auto te water langs N201


Geplaatst op: 16 oktober 2012

Vinkeveen/Waverveen -Een automobiliste raakte op zondagochtend 14 oktober van de weg. Zij bleek te veel te hebben gedronken.

Rond 07.30 uur kreeg de politie de melding dat een op de Provincialeweg N201 een auto in een ondiepe sloot was beland. Agenten gingen ter plaatse. De automobiliste, een 30-jarige vrouw uit Diemen, was al op eigen kracht uit de auto geklommen. Zij rook sterk naar alcohol en uit de blaastest bleek dat zij beduidend te veel had gedronken. Zij werd voor onderzoek per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht. Daar is tevens ter bepaling van haar bloedalcolholgehalte bloed bij haar afgenomen. De uitslag daarvan laat enkele weken op zich wachten. Aan de hand daarvan wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Zij moest haar rijbewijs inleveren.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beschonken bestuurster met auto te water langs N201

Vinkeveen/Waverveen -Een automobiliste raakte op zondagochtend 14 oktober van de weg. Zij bleek te veel te hebben gedronken.Rond 07.30 uur kreeg de politie de melding dat een op de Provincialeweg N201 een auto in een ondiepe sloot was beland. Agenten gingen ter plaatse. De automobiliste, een 30-jarige vrouw uit Diemen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...