0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Baambrugse Zuwe Vinkeveen vandaag open


Geplaatst op: 12 oktober 2012

De Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is weer open voor doorgaand verkeer. Vandaag is het asfalteringswerk afgerond en belijning aangebracht. Daarmee komt de gemeente haar belofte na om de weg in oktober 2012 te openen. Vanaf oktober 2011 is hard gewerkt aan de reconstructie van de eerste 880 meter vanaf de Herenweg. Deze is nu duurzaam bestand tegen verzakking.
Wethouder Pieter Palm blikt trots terug op het proces: ‘De reconstructie is een ingrijpende operatie geweest. Niet alleen een technische uitdaging voor Dura Vermeer maar betekende ook een periode van aanzienlijke overlast voor omwonenden en andere weggebruikers. Wij hebben als gemeente ons uiterste best gedaan om voor maximale resultaten te gaan. En ik durf te zeggen dat we woord hebben gehouden. Inmiddels rust een ingenieus betonnen dek op 1.400 heipalen. En bewoners spreken hun tevredenheid uit over de wijze waarop overlast tot een minimum is beperkt. Dit onderstreept het belang van continue aandacht voor de omgeving.'

Binnenkort vindt de definitieve oplevering van de weg plaats. Op vrijdag 9 november 2012 wordt het ingrijpende werk officieel afgerond met omwonenden door het planten van een eerste boom in de hofjes aan de Baambrugse Zuwe. Een ontwerp dat samen met omwonenden tot stand komt. Met de herinrichting van deze hofjes wordt dit project afgerond.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Baambrugse Zuwe Vinkeveen vandaag open

De Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is weer open voor doorgaand verkeer. Vandaag is het asfalteringswerk afgerond en belijning aangebracht. Daarmee komt de gemeente haar belofte na om de weg in oktober 2012 te openen. Vanaf oktober 2011 is hard gewerkt aan de reconstructie van de eerste 880 meter vanaf de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: