001 - Escaperoom aglemeen

Cursus Digitale camera bij Stichting De Paraplu


Geplaatst op: 12 oktober 2012

'Een moderne digitale camera, uitgerust met technische hoogstandjes, vele menu's, knopjes en afkortingen.
Het kan ingewikkeld zijn om de juiste instellingen voor een bepaalde situatie te vinden", aan het woord is Bjorn Goud, deskundig fotograaf en docent van de cursus "Hoe haal ik meer uit mijn camera".

"Kennis van de mogelijkheden en weten wanneer je die kunt toepassen, geven een foto nét dat verschil bij speciale situaties en momenten. De automatische stand van uw camera geeft vaak een ander resultaat dan u zou willen. Bij deze cursus leert u de functies van uw camera kennen, zoals witbalans, sluiter-snelheid, belichting, kleurcorrecties, flitsen, het verschil tussen bv. JPG- of RAW-bestanden en welke simpele voorzorgsmaatregelen ervoor zorgen dat u zich zeker voelt over uw camera en uw foto's meerwaarde geven.

Om foto's naar uw hand te zetten zijn de onderwerpen van deze cursus een verhelderende aanvulling op de gebruikers-handleiding van uw camera", vult Bjorn nog aan.
Neem uw camera, aansluitsnoer, handleiding, usb-stick met een selectie van foto's die u al gemaakt heeft maa naar de cursus. Deze bestaat uit 5 lessen op de vrijdagavonden (20,00-22.00 uur) van 2 november tot en met 30 november 2012. De kosten zijn € 46,00.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus Digitale camera bij Stichting De Paraplu

'Een moderne digitale camera, uitgerust met technische hoogstandjes, vele menu's, knopjes en afkortingen. Het kan ingewikkeld zijn om de juiste instellingen voor een bepaalde situatie te vinden", aan het woord is Bjorn Goud, deskundig fotograaf en docent van de cursus "Hoe haal ik meer uit mijn camera"."Kennis van de mogelijkheden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: