001 - Escaperoom aglemeen

Sterke lucht verraadt automobilist in Wilnis


Geplaatst op: 12 oktober 2012

Wilnis - Een automobilist liep op donderdagochtend 11 oktober bij een verkeerscontrole tegen de lamp omdat zijn auto erg sterk rook.

Rond 11.30 uur controleerden agenten op de Ir. Enschedeweg een auto met twee inzittenden. Een agent rook daarbij een sterke henneplucht. Bij verdere controle troffen agenten twee dozen in de kofferruimte van de auto aan. In de dozen zaten 190 hennepstekken. Daarop hielden zij de bestuurder, een 20-jarige jongeman uit Woerden en de passagier, een 26-jarige plaatsgenoot, aan en namen de planten in beslag.

De mannen wisten allebei van niets en tegen de 26-jarige Woerdenaar was te weinig bewijs van betrokkenheid. Hij werd zonder proces-verbaal heengezonden. Tegen de 20-jarige verdachte is wel proces-verbaal opgemaakt. Hij is op donderdagavond heengezonden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sterke lucht verraadt automobilist in Wilnis

Wilnis - Een automobilist liep op donderdagochtend 11 oktober bij een verkeerscontrole tegen de lamp omdat zijn auto erg sterk rook. Rond 11.30 uur controleerden agenten op de Ir. Enschedeweg een auto met twee inzittenden. Een agent rook daarbij een sterke henneplucht. Bij verdere controle troffen agenten twee dozen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: