0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Charity Event op 10 november in Thamerkerk Uithoorn


Geplaatst op: 12 oktober 2012

Op 10 november 2012 vindt het eerste Stichting4Life Charity Event plaats. Een sfeervolle Afrikaans getinte avond in de Parel aan de Amstel, de Thamerkerk in Uithoorn. Met een varieté aan entertainment en een veiling onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

De avond wordt gepresenteerd door de ambassadrice van Stichting4Life: Birgit Schuurman. Zij zal ook een optreden verzorgen met haar live band. Verder kun je een afwisselend programma verwachten met een Afrikaans optreden, veilingen, een loterij en filmpjes over de projecten van en mensen achter Stichting4Life. Alles onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

De prijs voor een toegangskaart bedraagt € 25,- (inclusief drankjes en hapjes) en deze zijn te bestellen door een email te sturen naar support@stichting4life.nl of te bellen met 0297-257404. Inmiddels zijn al 165 van de 200 beschikbare kaarten verkocht, dus wees er snel bij!

Er zijn inmiddels al heel wat interessante veilingitems verzameld voor de kleine en grote beurs: diners, weekendjes weg, een uur vliegen boven Nederland, een social media training, een website-ontwerp, een Seiko-horloge en nog veel meer. Bij binnenkomst kan iedereen een veilingformulier invullen en vervolgens meebieden.

De opbrengst van deze avond wordt besteed aan ontwikkelingsprojecten in de sloppenwijk Kibera in Nairobi, Kenia.
De dresscode van de avond is feestelijk met een Afrikaans accent. De avond start om 20 uur.

Adres: Amsteldijk-Noord 1, 1422 XW Uithoorn

Graag tot ziens!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Charity Event op 10 november in Thamerkerk Uithoorn

Op 10 november 2012 vindt het eerste Stichting4Life Charity Event plaats. Een sfeervolle Afrikaans getinte avond in de Parel aan de Amstel, de Thamerkerk in Uithoorn. Met een varieté aan entertainment en een veiling onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.De avond wordt gepresenteerd door de ambassadrice van Stichting4Life: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: