02 - Senior  sportief actief 2e week

Amvé Diensten B.V. net een maatje te groot voor Rabobank 1


Geplaatst op: 10 oktober 2012

Vrijdag 5 oktober stond er een ontmoeting in poule A van de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen op het programma. Rabobank 1 moest het opnemen tegen Amvé Diensten. De teams hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld, omdat Amvé Diensten voor het eerst dit jaar meedoet aan de bedrijfscompetitie.

Het 1e uur
Rabobank 1 speelt al een aantal jaren in de bedrijfscompetitie. In deze jaren heeft Rabobank altijd een sterk team op de been weten te krijgen. Het zou voor de spelers van Amvé Diensten geen gemakkelijke 1e ontmoeting worden tegen een solide team als Rabobank.

Het 1e uur was niet te merken dat Amvé Diensten voor het eerst meedeed. Het team startte erg overtuigend en van zenuwen was al helemaal geen sprake. Binnen korte tijd stond het team van de Rabobank op beide banen tegen een achterstand aan te kijken. Rabobank vocht zich met een aantal goede services en smashes terug. De achterstand werd door deze mooie punten kleiner maar het was niet genoeg om het verschil te dichten. Amvé Diensten won beide wedstrijden met 13-3 en 12-5.

Het 2e uur
Om de ontmoeting in evenwicht te houden was het zaak voor Rabobank om tijdens het 2e uur punten te gaan halen. In het 1e uur was al gebleken dat Amvé Diensten een sterk team heeft met goede spelers. Mooie slagenwisselingen wisselden elkaar in hoog tempo af. Vooral het team van Amvé Diensten wist het tempo in de rally's erg hoog te houden. Het was duidelijk zichtbaar dat Rabobank 1 moeite had om dit hoge tempo te kunnen volgen. Toch wist Rabobank op karakter een aantal games te halen. Uiteindelijk was dit niet genoeg voor de overwinning. Deze gingen met ruime cijfers naar Amvé Diensten. Door deze 16-2 en 15-3 overwinningen won Amvé Diensten de gehele ontmoeting. Na de ontmoeting werd er nog gezellig met een hapje en een drankje geëvalueerd over de wedstrijden.

Vrijdag 19 oktober
De volgende ontmoetingen in de bedrijfscompetitie staan vrijdag 19 oktober gepland. Voor meer informatie over de bedrijfscompetitie of wilt u zich als bedrijf aanmelden voor de bedrijfscompetitie kunt u de website raadplegen op www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amvé Diensten B.V. net een maatje te groot voor Rabobank 1

Vrijdag 5 oktober stond er een ontmoeting in poule A van de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen op het programma. Rabobank 1 moest het opnemen tegen Amvé Diensten. De teams hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld, omdat Amvé Diensten voor het eerst dit jaar meedoet aan de bedrijfscompetitie. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: