001 - Escaperoom aglemeen

Workshop Babymassage, zeer geschikt voor onrustige baby’s


Geplaatst op: 9 oktober 2012

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Baby's worden rustiger en slapen regelmatiger. De massage heeft veelal een positieve uitwerking bij met name onrustige, gevoelige baby's die veel huilen, baby's met de neiging tot overstrekken en baby's met veel darmkrampjes. Babymassage is heerlijk ontspannend voor zowel ouder als kind. De massage is bedoeld voor baby's van 6 weken tot ongeveer 9 maanden.

Workshop wordt gegeven in de Boei in Vinkeveen op 26 okt, 2-9-16 nov. Cursuskosten € 20,00. Meenemen Aankleedkussen, hydrofiele luiers, babymassage olie, schone luiers.

Inschrijven kan via de Rabobank of via internet op www.cursusproject.nl  
Wie meer wil weten over inschrijven, cursustijden en betalen, kan bellen 0297 261849 of mailen: auwert@casema.nl  
Nieuws vindt u ook bij http://cursusproject.hyves.nl  of volg ons op Twitter; @Cursusproject Bij de Rabobank, VVV, steunpunten en bibliotheken is het programma ook te bekijken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Babymassage, zeer geschikt voor onrustige baby’s

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Baby's worden rustiger en slapen regelmatiger. De massage heeft veelal een positieve uitwerking bij met name onrustige, gevoelige baby's die veel huilen, baby's met de neiging tot overstrekken en baby's met veel darmkrampjes. Babymassage is heerlijk ontspannend voor zowel ouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: