02 - Senior  sportief actief 2e week

Cursussen bij Stichting Paraplu


Geplaatst op: 8 oktober 2012

In de maand oktober starten bij de Stichting 'Paraplu' nog enkele cursussen waarvoor nog plaatsen vrij zijn en men zich dus kan inschrijven.

Super Quantum Touch
"Quantum Touch, het genezen met handen, is een makkelijke en uitzonderlijke techniek die het zelf helende vermogen van je lichaam aanspreekt. Het is eenvoudig te leveren en je kunt er wonderen mee verrichten. Het werkt met ademhalingstechnieken en visualisatie; hiermee leer je je levenskracht-energie te verhogen om daarna m.b.v. een lichte aanraking bij jezelf of anderen het zelf helend vermogen van het lichaam te versnellen. Het is een prachtige aanvulling op Reiki en andere vormen van healing", aan het woord is docente Marja Bijlhouwer. Zij verzorgt deze cursus gedurende vijf donderdagen van 09.30 tot 11.30 uur te beginnen op 25 oktober a.s.

Marja vult nog aan: "Bij Super Quantum Touch wordt dieper ingegaan op de technieken van Quantum Touch. De cursusprijs - € 54,00 - is inclusief twee kopjes koffie of thee of flesjes water per dagdeel. In de derde les is een tweede docent aanwezig, terwijli In de laatste les de deelnemers een gast kunnen meenemen".

Plantaardige Vormgeving : "Najaarsdecoratie"
"Deelnemers nemen op deze herfstmiddag een schaal mee waarin ze een compositie gaan maken in najaarssfeer. De docent zorgt voor ruim voldoende materiaal zodat men iets kunt maken wat bij het eigen interieur past. Zowel modern, klassiek als traditioneel of abstract" zegt Marles Schouten, die deze workshop verzorgt op vrijdag 26 oktober a.s. van 13.30 - 16.00 uur.
Deelnemers nemen zelf een scherp mesje, snoeischaar, allesknipper en een schaal of bord van minim. 30 cm. doorsnede mee. Cursuskosten € 10,00 en materiaalkosten € 15,00 aan de docent te voldoen. Dit is het basisbedrag van materiaal, voldoende voor een mooie decoratie. Meerprijs is mogelijk.

Cursus Reike 1
"Reiki is een genezende, rustgevende, harmoniserende en liefdevolle energie, die via de handen doorgegeven kan worden door iedereen die een Reiki cursus heeft gedaan. Vele eeuwen geleden kon iedereen van nature Reiki geven. Door onze manier van leven en denken hebben in de loop der tijd de Reiki kanalen zich gesloten. Tijdens de cursus worden bij de cursisten deze kanalen weer geopend en schoongemaakt, waardoor de Reiki energie weer kan stromen", docente Margriet Castrikum vertelt heel enthousiast over deze korte cursus die zij samen met Anette Borsboom verzorgt op de zondagen 28 oktober en 11 november a.s. van 10:30 - 15:30 uur. "Met Reiki 1 kun je heel goed andere personen, dieren en planten etc. behandelen. Het is echter ook uitermate geschikt voor zelf behandeling. Na met goed resultaat de cursus gevolgd te hebben, wordt een certificaat uitgereikt", vult zij nog aan.

De cursuskosten bedragen € 70,00 en dat is inclusief 4 kopjes thee of koffie of flesjes water per lesdag. Men neemt zelf een luchpakket mee.Het lesboek kost € 7,50 dat aan de docenten moet worden voldaan..

Workshop "Bolvrouwtje"
Tijdens deze workshop wordt het gezellige Bolvrouwtje in twee lessen gemaakt van zelf hardende poppenklei op papierbasis, waarna zij met acrylverf vrolijk beschilderd en glanzend afgelakt wordt. Het Bolvrouwtje is ong. 22 cm. hoog en 16 cm. breed.
Cursisten brengen zelf een doosje of kratje mee om het werkstuk veilig in te vervoeren. De materiaalkosten van € 17,50 worden aan de docente, Ineke Makkink, voldaan.
De cursus vindt plaats op de maandagen 29 oktober en 5 november a.s. van 19.30-22.00 uur. De cursusprijs bedraagt € 17,00.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.

Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursussen bij Stichting Paraplu

In de maand oktober starten bij de Stichting 'Paraplu' nog enkele cursussen waarvoor nog plaatsen vrij zijn en men zich dus kan inschrijven. Super Quantum Touch"Quantum Touch, het genezen met handen, is een makkelijke en uitzonderlijke techniek die het zelf helende vermogen van je lichaam aanspreekt. Het is eenvoudig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: