Atlantis 1 neemt punten mee naar huis

Geplaatst op: 8 oktober 2012

Atlantis begon goed door eerst de voorsprong te pakken 2-0. Dso was wakker en antwoordde daarop door de 2-1 te scoren. De ploeg uit Mijdrecht ging door met scoren en bracht de stand op 4-1. Daarna wist Dso via een rommelballetje de stand op 4-2 te brengen. Toen was het weer de Rabobankformatie die nog vier doelpunten maakte en ook Dso maakte er nog één voor rust, waardoor er gerust werd met een stand van 3-8.

Na de rust kwam Dso scherp uit de kleedkamer door een doelpunt te maken, maar het bleef bij één doelpunt. Atlantis scoorde nog tweemaal na rust en heeft de wedstrijd rustig uitgespeeld. Tegen het einde scoorde Dso nogmaals, dit bracht de eindstand op 5-10. Atlantis is de tweede helft niet meer in gevaar geweest en heeft, naar eigen zeggen, de wedstrijd netjes uitgespeeld.
Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 speelt volgende week de laatste competitiewedstrijd thuis tegen VZOD uit Kudelstaart om half vier aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Bron: Ingezonde stukken

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het deze week op tegen de degradatiekandidaat Dso Alkmaar. Na de overwinning van vorige week wilde Atlantis daar een vervolg aan geven en dat heeft het ook gedaan door met 5-10 van Dso te winnen. Atlantis begon goed door eerst de voorsprong te … Lees meer »