Vinken E3 sleept kampioenschap binnen

Geplaatst op: 8 oktober 2012

Hoewel het de hele nacht en het begin van de ochtend geregend had gingen we toch vol goede moed op weg naar Velsen - Zuid.
Na een nipt verlies tegen het altijd lastig TOP / Wereldtickets werden er alleen maar overwinningen geboekt. Sommige overwinningen werden door het Jumbo team met maar een paar doelpunten verschil gewonnen maar andere wedstrijden liet ruime overwinningen zien.

Op deze laatste wedstrijd kwam het dus aan. Zouden we winnen dan werden we kampioen.
Rond de klok van half tien kwamen het door Jumbom gesponsorde Vinken E3 in Velsen - Zuid aan.
We begonnen in de opstelling Nieko, Tessa, Sanne en Ellen.
Het spel gingen behoorlijk heen en weer waarbij zowel Nieko als Tessa een paar mooie kansen kregen, maar ze wilden er nog niet in. Ook DKV liet zich niet zomaar wegspelen. Ze hadden ook het een en ander geleerd op de training.

Na een korte pauze na de eerste tien minuten van de wedstrijd te hebben gespeeld gingen we weer verder. De wissels Joas en Floortje werden ingezet en Sanne en Ellen gingen even naar de kant. Dit gaf meteen al een wat ander beeld van de wedstrijd. De ene na de andere bal werd nu onderschept en naar de korf van DKV gebracht.

Een voorsprong kon dan ook niet uitblijven voor het Jumbo viertal. Het was Joas die na een schijnbeweging voorbij zijn tegenstander flitste, de bal omhoog bracht en het ronde gevaarte door de mand liet vallen. Het was 0-1 voor de Vinken.
Binnen tien minuten regende het doelpunten. De regen was opgehouden zodat we de volgende doelpunten konden noteren. 0-3 afstandschot door Joas, 0-3 mooi schot van Nieko en 0-4 opnieuw een doorloopbal van Joas.

In de tweede helft gingen we weer met een ander viertal starten. Joas en Floortje weer aan de kant. Nieko, Ellen, Sanne en Tessa in het veld. Opnieuw kregen we behoorlijk wat kansen, maar ook de oranje-zwarte equipe van DKV liet zien dat ze konden schieten. Zo werd het eerst 1-4 voordat de Vinken weer verder konden bouwen aan hun voorsprong.

Het was allereerst Sanne die een bal raakt schoot en vervolgens was het opnieuw Joas met een paar doorloopballen. Zo werden we kampioen met een 1-6 overwinning.

Bron: Ingezonde stukken

Hoewel het de hele nacht en het begin van de ochtend geregend had gingen we toch vol goede moed op weg naar Velsen - Zuid. Na een nipt verlies tegen het altijd lastig TOP / Wereldtickets werden er alleen maar overwinningen geboekt. Sommige overwinningen werden door het Jumbo team met … Lees meer »