Atlantis C1 wint van De Vinken C1

Geplaatst op: 8 oktober 2012

Zaterdag 6 oktober kreeg de C1 van korfbalvereniging Atlantis de C1 van lokale concurrent De Vinken op bezoek. In de aanval van de thuisploeg stonden Sander, Dennis, Amy en Saskia en in de verdediging stonden Rick, Sven, Yara en Lynn. De wissels waren Joelle en Sander van de Sluis. Kevin kon helaas niet mee spelen vanwege een gekneusde vinger.

Sander opende de score voor Atlantis met een mooi afstandschot. Een paar minuten later werd het 1-1. Na het wisselen van vak kwam de ploeg uit Mijdrecht met 1-2 achter, maar Rick scoorde met een schot de 2-2. Na een tijdje werd het 2-3 voor de Vinken. Amy maakte 3-3 met een doorloopbal. Hierna volgde nog drie doelpunten voor de thuisploeg uit doorloopballen, namelijk van Sven, Yara en Sander en de stand was inmiddels 6-3. Dennis werd gewisseld voor Sander van de Sluis omdat Dennis last kreeg van zijn knie. Daarna scoorde Sander de 7-3 met een mooi afstandschot. De Vinken C1 scoorde weer maar Atlantis stond nog drie punten voor. Rick bracht de voorsprong weer op vier doelpunten; 8-4. Een paar minuten voor de rust scoorden Sander van de Sluis nog een mooi schot.

Een paar minuten in de tweede helft scoorde de Vinken 9-5, maar Atlantis-speelster Yara scoorde de 10-5 met een afstandschot en ook Rick schoot raak van afstand. Zo stond het 11-5. Saskia scoorde een korte kans en Amy scoorde met een mooi afstandschot, gevolgd door een doelpunt van De Vinken en zo stond het inmiddels 13-6 in het voordeel van Atlantis. In de laatste tien minuten van de wedstrijd scoorde Lynn een mooie doorloopbal en samen met nog een doelpunt van de Vinken bracht dit de eindstand op 14-7 in het voordeel van Atlantis C1.

Zaterdag 6 oktober kreeg de C1 van korfbalvereniging Atlantis de C1 van lokale concurrent De Vinken op bezoek. In de aanval van de thuisploeg stonden Sander, Dennis, Amy en Saskia en in de verdediging stonden Rick, Sven, Yara en Lynn. De wissels waren Joelle en Sander van de Sluis. Kevin … Lees meer »