Atlantis 2 houdt stijgende lijn vast

Geplaatst op: 8 oktober 2012

Na de ruime overwinning van vorige week, stond er voor de door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen DSO 2 in Alkmaar op het programma. DSO had nog geen wedstrijd gewonnen, de opdracht voor de Mijdrechtse ploeg was dus om vanaf de eerste minuut scherp te beginnen want de punten lagen voor het oprapen. Atlantis was op deze zaterdag 6 oktober de betere ploeg en nam de twee punten mee terug naar Mijdrecht; DSO werd verslagen met 2-9.
Het team begon scherp aan de wedstrijd. Het eerste aanvalsvak zocht naar de juiste kans, die er genoeg waren. In de derde minuut werd de score door Atlantis geopend met een doorloopbal. DSO maakte nog gelijk maar de bezoekers lieten zich niet kennen en liepen verder uit op DSO. Met een stand van 1-5 gingen de ploegen de rust in.

Na de peptalk van coach Tamira Breedijk ging Atlantis er weer tegenaan. Het goede veldspel was er wel, er moest alleen nog gezocht worden naar de juiste kans. Beide aanvalsvakken van Atlantis creëerde genoeg kansen, ze wilden alleen niet door het mandje vallen. Toch kon de ploeg verder uitgelopen naar 1-8 en DSO wist nog een strafworp te scoren. De ploeg uit Mijdrecht verzilverde ook een strafworp wat de eindstand op 2-9 bracht.
Door deze overwinning is Atlantis een plekje opgeschoven op de ranglijst. De ploeg staat nu op een vierde plek. Zaterdag 13 oktober staat er in Mijdrecht de streekderby gepland tegen VZOD 2. VZOD is al jaren een bekende tegenstander van Atlantis. De wedstrijd begint om 14.00 in het sportpark aan de Hoofdweg. Kom allemaal Atlantis 2 aanmoedigen naar de derde overwinning op rij!

Na de ruime overwinning van vorige week, stond er voor de door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen DSO 2 in Alkmaar op het programma. DSO had nog geen wedstrijd gewonnen, de opdracht voor de Mijdrechtse ploeg was dus om vanaf de eerste minuut scherp te beginnen want de … Lees meer »