01 - Nooit Gedacht

Zwemdisco Veenweidebad Mijdrecht


Geplaatst op: 5 oktober 2012

Op vrijdag 26 oktober zal Optisport De Ronde Venen - Veenweidebad voor het eerst het hele zwembad worden omgetoverd worden tot zwemdiscotheek Alle kinderen tot en met vijftien jaar uit Mijdrecht en omstreken zijn uitgenodigd voor deze avond. Tijdens de zwemdisco hangen er veel discolampen voor een echte discosfeer en worden de laatste hits door DJ Axel & Bas gedraaid waarop gezwommen en gedanst kan worden in het recreatiebad, doelgroepenbad en wedstrijdbad.

De zwemdisco begint om 19.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij onze fotograaf Jasper.

Je kan natuurlijk ook jouw verzoeknummer laten weten via het gastenboek of hyves. Jullie bepalen wat de DJ op de zwemdisco avond draait, dus laat jouw favoriete nummer weten en dans er lekker op los met al je vrienden en vriendinnen!

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en een drankje

http://zwemdiscomijdrecht.hyves.nl
www.optisport.nl/veenweidebad

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwemdisco Veenweidebad Mijdrecht

Op vrijdag 26 oktober zal Optisport De Ronde Venen - Veenweidebad voor het eerst het hele zwembad worden omgetoverd worden tot zwemdiscotheek Alle kinderen tot en met vijftien jaar uit Mijdrecht en omstreken zijn uitgenodigd voor deze avond. Tijdens de zwemdisco hangen er veel discolampen voor een echte discosfeer en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: